Urnebesna priča Adama Adaktara: Kako je za tri dana skinuo decu s pelena i sad za mame i tate ima zlatan savet

adaktar deca
Foto: Instagram/adaktar_official

Adam Adaktar je na Instagramu sa svojim pratiocima podelio trik uz koji je uspeo da decu odvikne od pelena za samo tri dana.

Adam Adaktar, poznat kao kralj obrva, sa suprugom Anđelom ima troje dece. On je nedavno na Instagramu ispričao da bi mališani, prema statistikama, već trebalo da ne nose pelene, ali njegova supruga, kako kaže, ide linijom manjeg otpora.

„Kao da će oni jednog dana doći njoj i reći – mama, mi ćemo skinuti pelene. Ja sam to podržavao u smislu da skinu pelene kad budu spremni, dok nismo shvatili da bi mi trebalo da skinemo te pelene.“

Onda su se zajedničkim snagama dogovorili da to bude sada i navodno su sve uspeli za samotri dana – uz jedan trik.

„Kulturno smo kupili te noše i stavili i jednog i drugog sina i naravno nisu ništa uradili, ali teatralno sam ih odveo do kante da oni sami bace pelene. Nije mi bilo logično – noću stavljaj pelene, danju nemoj, nego skidamo sasvim. Prvi dan naravno je bio haos, omašili su nošu, upiškili se u krevet. Onda sam ja konkretnije objasnio da to ne sme da se radi. Drugog dana uspemo nekako da piškimo u tu nošu, mada teško. Drugog dana uveče taman sve bude kako treba, kad dolazi meni Aro sav mokar. Opet mu kulturno objasnim o čemu se tu radi. Trećeg dana sam promenio strategiju i kupio igračke i kažem im – ko bude piškio u nošu dobija igračku. Stavim ih na nošu, obojica to završe i ja im dam dve igračke. Popodne smo doživeli šok jer dolaze njih dvojica malo zarozani i kažu da su piškili. I vidim stvarno obe noše pune. I zatraže igračke. To je bilo potpuno neverovatno. Sami se skinu, obave šta treba, obuku se, pozovu te da vidiš i traže igračku.“

Tad je ipak nastao nov izazov.

„Nismo mogli da ih naučimo da ne obavljaju veliku nuždu tamo gde ne treba. Onda je Aro obećao da će i to raditi na noši ako mu kupim velikog Hulka. Sedeo je tad jako dugo na noši, ništa nije bilo, ali zato naredno jutro se odmah pohvalio i zatražio Hulka. I evo sad sam mu kupio Hulka. Isto sad planiramo sa ćerkom. I da mi je neko pričao da ćemo sve završiti za tri dana, ja mu ne bih verovao“, kaže Adam.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram