Adaktar otkrio: Devojke iz unutrašnjosti dolaze kod mene pred udaju i većina traži istu stvar

Foto: Promo/Adaktar

Šta god mislili o Adamu Adaktaru nije slučajno što je sebe nazvao "Bog obrva".

Njegov rad „kupio“ je i poznate i anonimne žene, koje su spremne da čekaju mesecima na svoj termin samo da bi im obrve bile savršene. Za naš portal Adam otkriva koji trend će biti dominantan ovog leta, šta je senčenje kapka i zašto tako često na ulicama viđamo obrve koje izgledaju neprirodno.

Kad lepa žena uradi obrve pa se upropasti, šta je najčešće razlog za to?

Ne najčešći, već možemo reći jedini razlog je taj što ode na neproverena mesta.

Zašto obrve kod žena u Srbiji često izgledaju neprirodno i preterano?

Zato što žene sa naših prostora, nekolicina njih, da ne kažem sve, vole da urade nešto što bi se žargonski reklo ‘za sve novce’, ali hvala Bogu, to vreme je prošlo. Mi smo dosta uticali na to. Kako je već svima poznato, mi smo prvi ukinuli kocke na početku obrva i doveli novi trend. Od tada, morate priznati, obrve u Srbiji izgledaju mnogo, mnogo bolje.

Foto: Promo/Adaktar

Koji su koraci u uklanjanju loše odrađenih obrva i koliko traje taj proces?

Mi volimo da dosta ulažemo u naše poslovanje. Uspeli smo da prvi dovedemo jedan od najkvalitetnijih lasera na naše tržište. U pitanju je laser najnovije generacije koji uklanja svaku vrstu pigmenta. Sada je mnogo lakše skidati bilo koji tip obrva. Naravno, neke obrve se skidaju brže, neke obrve sporije, ali poenta je u tome da se zaista sve mogu skinuti na našem laseru, samo je potrebno da imate strpljenja.

Šta je tačno senčenje kapka koje se često pominje u vašim objavama na društvenim mrežama? Zašto se to radi i kakvu promenu donosi na licu?

Senčenje kapaka, da biste me najlakše razumeli, može da se podvede pod neku grupu trajnog ajlajnera. To sam samo rekao kako biste me razumeli, jer suštinski, to je totalno drugačije od trajnog ajlajnera. Senčenje kapaka je senka u pravcu rasta prirodnih trepavica. Dakle, trepavice sa tom senkom izgledaju dosta gušće i zapravo oko dobija neki svoj ram. Iz tog razloga preporučujem svim klijentima da bi mogli to da imaju.

Foto: Promo/Adaktar

Jesu li muškarci danas češće vaši klijenti nego pre i sa kakvim zahtevima uglavnom dolaze?

Generalno, naravno da je veći broj mojih klijenata ženskog pola, ali zaista imamo i korektan broj muškaraca koji dolaze na tretmane. Muškarci se razlikuju u dve kategorije. Imamo, kako ih ja nazivam, ‘muškarce – muškarce’ koji žele neprimetne obrve, jer su im potrebne zbog nekih ožiljaka ili nemanja dlačica, i druge muškarce, one koji malo više vode računa o sebi i prate trendove, pa su njihove želje jedne efektne i lepe obrve.

Bavite se i uklanjanem tetovaža. Možete li da podelite sa našim čitateljkama neku zabavnu anegdotu/priču zbog koje vam se klijent obratio za ovaj zahvat?

Kao što sam pomenuo, imamo zaista dobar laser, pa ga između ostalog koristimo i za uklanjanje tetovaža. Možda priča koja bi ovde sada vama bila najzanimljiva da vam ispričam je ta da klijentkinje, uglavnom iz manjih gradova, što naravno nije slučaj uvek, vole da dođu da skidaju tetovaže sa imenom bivšeg partnera, i to obično pred udaju za novog partnera.

Na slikama ispod možete videti par transformacija i mali deo onoga što mi radimo.

Foto: Promo/Adaktar
Foto: Promo/Adaktar
Foto: Promo/Adaktar
Foto: Promo/Adaktar
Foto: Promo/Adaktar

***

Bonus video: Vežbe za zadnjicu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram