Priznanje mame zbog koje joj poručuju da nije zaslužila decu

Mama, majka, roditeljstvo, igra, igranje sa decom, barbike
Foto: Printscreen/TikTok/backbreaker_lynn

Priznanje jedne majke na TikToku izazvalo je lavinu burnih komentara i osuda. Ona je iskreno rekla kako je mrzi da se igra sa svojom ćerkom jedinicom.

Biti roditelj je izuzetno teško – a posle kuvanja, čišćenja, organizovanja i svega ostalog, mamama i tatama često treba odmor.

Ali kada je jedna mama iskreno priznala da mrzi da se igra sa ćerkom, drugi roditelji su požurili da napišu besne komentare.

Lin Mari je baš to izjavila u snimku na TikToku.

@backbreaker_lynn

Parenting is hard, even when it’s easy. The little things really are the big things. Who knew?! #momsoftiktok #parenting #10minutes

♬ original sound – Lynn Marie

„Roditeljstvo je teško, čak i kad je lako. Male stvari su zaista velike stvari. Ko bi rekao“, glasio je naslov njenog snimka.

U videu je objasnila da ju je ćerka, koja je jedinica, zamolila da se sa njom igra Barbikama, na šta je Lin rekla da „mrzi“ da to radi.

„Sinoć me je ćerka zamolila da se igram s njom, a mrzim to da radim. Otići ćemo u šetnju, odvešću je negde, ali ne želim da se igram njenim Barbikama“, kaže Lin.

Priznala je da se „osećala loše“, jer je njena ćerka „jedino dete“ koje ima, pa se neodlučno složila da se igraju „otprilike deset minuta“.

„Jutros je ustala i spremila se za školu, super raspoložena, a onda je rekla ‘hoćeš li da igraš sa mnom barbikama’ i bila sam kao – ‘ah’. Tada je rekla ‘bilo mi je toliko zabavno kad si juče sa mnom igrala Barbikama’ i to mi je slomilo srce, jer ako joj je moj polovični pokušaj da se igram toliko značio, to bih sigurno mogla da ponovim“, dodala je.

Pročitajte još:

Linine izjave su mnoge ljude razbesnele. Jedan korisnik TikToka je napisao:

„Ja nisam roditelj, pa se izvinjavam zbog svog neznanja, ali zašto biste imali dete ako ne želite da budete tu za njega? Da se ​​igrate s njim“.

Drugi je sarkastično dodao: „Zamislite da imate dete i da morate da provodite vreme s njim“.

Treća osoba je pitala Lin da li se ozbiljno žali što se igrala Barbikama deset minuta. Javilo se i nekoliko ljudi koji su odrasli kao jedino dete, pa su pisali da je život bez braće i sestara „veoma usamljen“. Apelovali su na Lin i druge roditelje da provode više vremena sa svojom decom.

Ali, neki su i zahvalili Lin što je podelila „istinu“, priznajući da su bili u sličnim situacijama.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram