Nataša Kovačević Stojaković u Mamazjaniji: Kako ću ćerki objasniti svoju protezu

Žena, majka, lafica.

O izazovima sa prvim detetom, ćerkicom Sofijom, koja ju je uvela u sasvim novi svet, u novoj Mamazjaniji priča naša proslavljena košarkašica Nataša Kovačević Stojaković, koja je 2013. doživela tešku saobraćajnu nesreću i tada prestala profesionalno da se bavi sportom, iako nikada nije prekinula svoje veze sa košarkom. Danas je deo tima Košarkaškog saveza Srbije, uspešno vodi Fondaciju „Nataša Kovačević“, ali je pre svega – mama jedne Sofije.

Mamazjaniju ćete premijerno gledati svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a epizode će na ostalim platformama biti dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu Nova Video i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

Nataša Kovačević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sa gošćom u novoj epizodi razgovarali smo o mnogim lepim, ali i osetljivim temama.

Zašto je nemoguće spremiti se na sve što donosi život sa bebom?

Kako će Sofiji objasniti protezu koju nosi?

Nataša Kovačević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako nadoknađuje nedostatak sna, sa kojim se bori u noćima kada bebi rastu zubići i muče je grčevi?

Zašto je važno da mama i tata podele obaveze oko bebe, ali i da ne zaborave jedno na drugo?

Koliko joj nedostaje košarka?

Kako se priprema na prvo odvajanje od Sofije?

Nataša Kovačević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mlada mama Nataša, ispričala nam je šta joj je najteže palo, ali i koji su to najlepši trenuci u životu sa bebom, koja je i nju i supruga Vuka, uvela u jedan potpuno novi svet. Nataša, koju znamo kao velikog borca i ženu koja, ni u najmučnijim momentima ne skida osmeh sa lica, priča o tome kako je ćerka Sofija podsetila koliko je važno radovati se sitnicama i da sva deca uče roditelje da zastanu i obrate pažnju na „male“ stvari, koje brzo prođu, a neizmerno nam znače.

Nataša Kovačević i Ana Marković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ceo video pogledajte na početku ovog teksta.