Mlada mama zaprepastila video snimkom: „Kada kažem ljudima da sam dojila muža tri dana…“

Foto:Screenshot/Instagram/janellemcaloon

Jedna žena zaprepastila je korisnike društvenih mreža kada je objavila, kako kaže, najčudniju stvar koju je uradila sa svojim mužem. Dženel je na svom TIk Toku objavila video snimak sa mužem i otkrila da je morala da ga doji dok su bili zajedno na odmoru.

Uz video snimak je napisala: „Kada kažem ljudima da moram da dojim svog muža tri dana“.

Nakon što je Dženel objavila video u kojem je priznala da je dojila supruga, mnogi su ju zamolili da im ispriča o čemu se radilo što je ona i objasnila u drugom videu.

„Znate onaj deo bračnih zaveta koji glasi ‘u dobru i u zlu’? Pa prošle nedelje sam morala da zamolim muža da mi pomogne.“

Dženel je objasnila da je zaboravila da spakuje pumpicu za mleko na nedavnom putovanju u Portoriko, a samo nekoliko sati nakon odmora, njene grudi su „gorele“.

„Baš kao i prvog dana, rekla sam: ‘Džoš, trebaš mi da mi pomogneš.’ I to je ono što je on uradio. Dakle, kažem vam morala sam da dojim svog muža.“

„Mislim da ovo spada u deo ‘u bolesti i zdravlju’, bio je komentar jednog korisnika društvenih mreža.

„Kao muž sa decom, morao sam da se žrtvujem na ovaj način. Odradio sam svoje obaveze“, priznao je jedan muškarac.

Neki su pitali Dženel zašto nije mleko ispumpala ručno, a ona je odgovorila: „Zaista sam se trudila, ali iz nekog razloga nije uspelo“, prenosi The Sun.

****

BONUS VIDEO: Mame za mame – one reaguju majčinski, zaštitnički, solidarno, sada trebaju našu podršku