Mama objasnila zašto je najgori dečiji uzrast onaj od tri godine

Foto: Printscreen TikTok/ failing_full_circle

Mnogim mamama je najlepši deo majčinstva dok je dete još beba jer samo jede, spava, puni pelenu i izgleda preslatko.

Naravno, nije uvek to slučaj i neke preferiraju fazu kada dete počne da priča, imitira ostale i upušta se u interakciju sa ljudima i generalno je vrlo urnebesno i smešno.

Jedna mama je na TikToku objasnila koju dečju fazu smatra zaista najgorom.

Pod nadimkom FailingFullCircle, ova je mama podelila video u kom opisuje kako ‘strašni dvogodišnjaci nisu ništa u poređenju sa užasnim trogodišnjacima’.

@failing_full_circle Three year olds #MomLife #Toddlers #Parenting #ParentsOfTikTok #threeyearolds #ToddlerLife #momsoftiktok ♬ original sound - FailingFullCircle

„Moja ćerka ima skoro tri godine. Zapravo će u nedelju napuniti tri godine. Ako imate malu decu, znaćete da druga godina nije tako strašna. Problem je u trećoj godini. Moje dete je pokušalo da samo sebe tuče pesnicama jer mu nisam dopustila da napolju obavi veliku nuždu. Imamo tri funkcionalna toaleta u ovoj kući. Dok sam sređivala namirnice, ona je ugazila na dva paradajza objasnivši da joj izgledaju previše crveno”, rekla je mama u videu koji je pogledalo više od 2.9 miliona ljudi.

Tokom celog videa možemo da čujemo kako njena ćerka vrišti i skiči, a mama je samo prokomentarisala da ju je ostavila da na tremu da izražava svoja osećanja. Na kraju je dodala još jedan komentar:

„Molim vas, nemojte mi pisati kako bi trebalo da je tučem.”

***

Bonus video: Levoruki ljudi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram