Kučići iz Srbije koji žive bolje od nas

Foto: Instagram/sarajoofficial/serifovic/aspenbabypom

Ljubimci koji su poznati kao i slavne vlasnice.

Među poznatim ličnostima u Srbiji ima mnogo ljubitelja pasa. Neki od njih svoje ljubimce tretiraju kao ravnopravne članove porodice, slave im rođendane, oblače im firmirane stvari i otvaraju profile na društvenim mrežama.

Pas jedne naše influenserke ima blizu 100.000 pratilaca na Instagramu, druga naručuje posebnu plavu dekoraciju za rođendansku proslavu jer je pas muškog pola, dok neke pevačice imaju određena pravila kako treba da se ponašate prema njihovim ljubimcima.

Buldog Hak je glavna zvezda Instagram profila pevačice Marije Šerifović, koji je prati u stopu, čak i na gostovanja, žurke, koncerte, a njihove avanture ludo zabavljaju pratioce. Inače, Hak je Mariji vratio osmeh na lice, nakon što je uginuo Robi, koji je takođe bio engleski buldog.

Jutjuberka i influenserka Lea Stanković ima dva psa, mopsa Koko i mešanca Doli, koji su ravnopravni članovi njene porodice. Njeni ljubimci je prate na svakom putovanju, nose najnovija odelca za pse, imaju svoje posebne krevetiće za spavanje… Koko čak ima i svoju pesmu, koju je pregledalo preko tri miliona ljudi.

I Nataša Bekvalac često svoje pratioce zabavlja anegdotama sa svojim ljubimcima – jedan je pudla, drugi lasa apso, a neretko u dom stigne i neko napušteno štene.

Seka Aleksić je u nekom momentu brinula o čak deset pasa, a u njenom domu videćete čivave, pomerance, labradore i mešance, koje naziva svojom „armijom“. Cezar, Sofija, Sara, Barbara i Lola, osim što nose posebna odelca, imaju i korpe za spavanje, igračke, najkvalitetniju hranu, ali i pravi dom.

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah takođe ima pomeranca, to je rasa koja je u nekom momentu bila pravi hit među poznatima. Zove se Aspen, a Zorana je često na meti kritika zbog svog odnosa prema njemu. Pre belog pomeranca, imala je psa iste rase, i zvao se Lola. Zorana je nedavno proslavila rođendan svom psu, a od balona do torte, sve je bilo u plavim tonovima, jer je pas muškog pola.

Pevačica Sara Jovanović je dobila pre par godina od drugarice, influenserke Dunje Jovanić psa kog je nazvala Nora, i od kog se retko kada odvaja. Sara Noru vodi na razne gradske događaje, ali i po raznim gostovanjima u emisije.

Ana Rajković, influenserka se ne odvaja od svog pemeranca Pabla. Pablo putuje sa porodicom Rajković svugde po svetu, a ona po Instagramu često ističe kako obožava svog ljubimca.

***

BONUS VIDEO: Predivni Bondi bazeni na Tihom okeanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram