Hit trik kojim mama proverava da li sinovi dižu dasku u WC-u

WC šolja
Foto: Andrew Holt / Alamy / Profimedia

Jedna mama je na TikToku nedavno otkrila genijalan trik kojim proverava da li njeni sinovi dižu dasku na WC šolji kad idu u toalet, pa su mnogi priznali da planiraju da primene njen lukav princip.

Složiće se mnogi roditelji da nije toliko teško dete naučiti da koristi toalet, ali da ume da bude izazov podsećati ga iznova i iznova da taj toalet za sobom uvek ostave u redu. Korisnica Tik Toka po imenu Keti otkrila je u videu trik uz koji je saznala koliko su njeni sinovi zapravo pedantni.

@cathymarie88

Don’t worry Karen the money is in a sealed bag!! inspo from @chrissy.j.xx #mumsoftiktok #momsoftiktok #familylife #mumlife #boymomproblems

♬ Don’t Rush – Zainab Hassan

 

Naime, ona je odlučila da novčanicu od 20 funti zalepi ispod daske. Ako dečaco zaista dižu dasku kao što tvrde, nemoguće je da ne bi čula povike oduševljenja. S druge strane ovako ih je podstakla da je dignu, pa makar samo da bi proverili ima li novca ispod. Ovaj njen trik oduševio je mnoge, posebno žene kojima je noćna mora to što muškarci u kući ne dižu dasku WC šolje dok vrše malu nuždu.

A nakon ovog Ketinog snimka jedna korisnica TikToka je došla na ideju da se novčanica stavi i u rolnu toalet-papira jer je njeni ukućani ne menjaju ni kada se potroši. Međutim, druga je rekla da to može i da izazove kontraefekat tako što sinovi dasku više neće ni spuštati.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram