Kakvi su astro znaci u raskidu: Rak plačljivko, Lav nemoguć

horoskop raskid
Foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako je verovati zvezdama, u ljubavi, ali i raskidu prema horoskopu postoji prepoznatljiv šablon.

Ovan

Osobama rođenim u znaku Ovna sve brzo dosadi. Traže vezu u kojoj će se stalno nešto dešavati. Ukoliko pomisle da veza klizi u monotoniju, pobeći će i neće se osvrtati. Žele vatreni seks sve vreme.

Kada Ovna ostavite, mogu se desiti dve krajnosti: može se desiti da poptuno pošize ili da budu ravnodušni. S obzirom da osobe rođene u znaku Ovna mogu da budu prilično luckaste kada su ovakve situacije u pitanju, imajte to stalno na umu. Takođe se brzo oporavljaju, nemojte se iznenaditi ako ubrzo počnu da izlaze na sastanke. Takođe se može desiti i da zaborave da ste ikada postojali.

Bik

Bikovima je teško da nastave posle raskida. Sa druge strane, kada završe sa nekim, to je to, nema više nazad. Jako loše se osećaju posle raskida, praktično se raspadaju. U njima su pomešana osećanja ljutnje, depresije, tuge, mržnje, ali duboko u sebi se potajno nadaju pomirenju.

Sećaju se samo lepih stvari i trenutaka, ispočetka ne vide da je možda ta osoba pogrešna za njih ili se ogrešila o njih. Ali kada jednom uvide i utuve u glavu da je gotovo, nema nazad. Potrebno im je određeno vreme da prebole, u tom periodu je najbolje da izbegavaju društvene mreže.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca daju utisak da su u idealnoj, harmoničnoj vezi, a sledećeg trenutka su već raskinuli. Zabavni su i često nezadovoljstvo kriju iza osmeha. Brzo će pobeći ako misle da veza ne vodi nikuda.

Uvek imaju spreman plan B. U slučaju da veza krene stranputicom, posvetiće se ili karijeri ili će obnoviti neki stari žar.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i osećajni. Potrebno im je da ih obasipate ljubavlju. Ukoliko se osećaju zapostavljeno ili imaju utisak da im ne uzvraćate dovoljno, mogu biti veoma ljubomorni, pa čak i posegnuti za ucenom.

Nekada toliko umeju da budu posvećeni da guše. Sa druge strane, umeju da se bore za onog za kojim žude. Nakon raskida potrebno im je određeno vreme da prebole i prihvate stvarnost.

Lav

Lavovi su veoma tvrdoglavi u vezi i umeju da se ponašaju kao prave dive. Muškarci rođeni u znaku Lava imaju preterano lepo mišljenje o sebi. Stalno imaju potrebu da dokažu da partner nije u pravu i da druga strana treba da se izvini za nešto.

Kada ih partner ostavlji, ubeđeni su da će se vratiti jer su prosto nezamenljivi. Povremeno mogu biti isfrustrirani. Moraju naučiti kako da prave kompromise ili koegzistiraju u vezi ukoliko žele da je održe.

Devica

Osobe rođene u znaku Device su prizemne i čvrsto stoje sa obe noge na zemlji. Već u samom startu veze će probati da uklone nedostatke i probleme kako se ne bi dalje produbljivali. Ukoliko su u vezu uložili previše vremena, emocija i novca, gledaće da je održe po svaku cenu.

Njihov zemljani aspekt im pomaže da održe ravnotežu kada je porodični život u pitanju. Ukoliko primete da im predstoji raskid, daće sve od sebe da do njega ne dođe, ali ako je raskid neizbežan, popustiće. Negativna stvar je da će se okrenuti poslu kako bi popunili prazninu, a onda teško pronalaze novog partnera, piše Luftika.

Vaga

Vage žude za balansom u životu. Oni i vezu vide kao svojevrstan ugovor, a ako nije ispoštovan, budu osramoćeni i povređeni. Žele da se partner iznova zaljubljuje u njih i potrudiće se da se to i desi.

Trude se da održe dobru atmoferu čak i kada su raskidi u pitanju, gledaće da to predstave kao dobru priliku za njih. Ravnoteža im je najvažnija, stoga ako ne funkcioniše tu, naći će nekog drugog sa kim će funkcionisati.

Škorpija

Škorpije su osobe koje pršte od emocija. Vole jako, ali kada mrze, mrze još jače. Kada su povređeni, u stanju su da pletu mrežu oko bivšeg i kuju zavere. Posebno ako su jako voleli i bili povređeni, intenzitet mržnje koju osećaju je nemerljiv.

Umeju da budu veoma manipulativni i željni su moći. Vole da dominiraju i uvek će naći način da budu glavni u vezi. Traže i žele posvećenog partnera koji će ih obožavati i diviti im se.

Strelac

Strelčevi su veoma emotivni, žude za romantikom i vodi ih požuda. Slobodnog su duha. Mogu imati poteškoća da se obavežu. Za njih je poligamija vrlo prihvatljiva, skoro pa normalna.

Žele da im je veza energična i ispunjena. Ukoliko im partner to ne pruži, potražiće negde drugde, ni prevara im nije strana. U slučaju raskida, imaće masku tuge, a u stvari su već uveliko u novoj vezi.

Jarac

Jarčevi su generalno vredni, bilo da je u pitanju karijera ili partnerski odnos. Vredno rade i trude se da održe ravnotežu u kancelariji i van nje, privatno. Kada bi partner pokušao da ih ostavi, probaće razgovorom da izglade sve i da ga ubede u suprotno.

Jednostavno žele da očuvaju porodicu na okupu. Prilično su lojalni. Sa druge strane, ako veza postane otrovna po njih ili saznaju da ih partner vara, podići će neprobojan zid.

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije u isto vreme mogu biti i vrlo posvećene i manipulativne. Mrze raskide. Sa druge strane, ako se ne osećaju prijatno u vezi i počinje da ih guši, izmanipulisaće partnera da raskine umesto njih.

Ne vole dramu i agresiju, smatraju da se sve može rešiti razgovorom. Takođe, ako smatraju da bi im negde drugde bilo bolje, neće se libiti da odlutaju tamo i probaju.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe su uglađene, namazane i slobodoumne. Žele da osoba sa kojom su u vezi ispunjava njihove potrebe u potpunosti. Prosto prelaze iz jedne veze u drugu, a da prethodno nisu ni svesne da su već u vezi. Sklone su sanjarenju i očekuju od partnera stvari koje se ne mogu ispuniti.

Ukoliko ostanu u jednoj vezi, očekivaće da ta osoba u potpunosti ispuni sva njena očekivanja, u suprotnom će postati depresivni. Duge veze su za njih veoma teške i pravi izazov, ali u slučaju raskida umeju da postanu depresivni. U tom slučaju, bivši partner bi morao potpuno da nestane kako bi nastavili dalje.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram