Rijaliti o Ronaldovoj devojci se gleda samo uz brdo alkohola

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ja sam Džordžina" gledaš ako ti treba komedija ili ako mesecima u teretani radiš samo vežbe za zadnjicu ili ako si baš zaludna. Devojka Kristijana Ronalda je dobila svoju rijaliti seriju na Netflixu u kojoj ne menja mimiku i uglavnom objašnjava kako je posle siromaštva super biti bogat.

Šta ćete u seriji saznati o Džordžini osim da je konj ujeo za prst i slomio joj nokat i da je Ronaldo odbranio od fatalne teniske loptice koja je pogodila u glavu? Čućete bezbroj puta da su joj deca sve i da je super mama (i zaista, jedini trenuci kad ova lepotica menja zamrznutu mimiku su dok grli klince), da ima kašmirski tepih koji je dosta nezahvalan jer su deca jela jagode, pa su ga isflekala, da joj je trebalo šest meseci da nauči šta je gde u Ronaldovoj kući i da se dotle gubila u njoj kad krene do kuhinje, a do sobe se, izgubljena, vraćala pola sata.

Ako niste ljubiteljka nakita i mode, posle ove serije biste mogli da zavolite i jedno i drugo jer Džordžina ima pristup najskrivenijim draguljima modnog dizajna koji izgledaju 100 puta bolje kao živa nego kao zamrznuta magazinska slika.

S druge strane, o njenom i Ronaldovom odnosu nećete saznati ništa, iako oboje kao pričaju jedno o drugom, ali sve u užasno glupim i dosadnim frazama tipa – ona je oslonac, čujemo se preko fejstajma. Tu od odnosa ni ni O, u nekoliko epizoda se sretnu u prolazu i „bace neuverljivu kosku“, cmoknu se u usta kao glavni likovi nekog vodvilja.

Ja sam Džordžina
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Ja Džordžina“ je Dinastija 21. veka, oda lovi i svemu što ona može da kupi. Džordžina je prezgodna mlada žena koja je imala sreće da pobegne od siromaštva i evoluira u džetset. Ne tangira je što nema pojma ko su evropski članovi kraljevskih porodica koje sreće, ali je jako iznervira kad joj jedna devojka pokvari fotosešn s paparacima dok izlazi sa stadiona. Ta devojka dobacuje paparacima „šta vam je više s tom Džordžinom, ona je bila prodavačica, prodavala je torbe!“ Džordžina to čuje i prećuti, ali onda prijateljima koji na jahti sede oko nje kao oko Isusa, kaže zabacujući kosu: „A došlo mi je da joj kažem – devojko, nekad sam prodavala, danas ih kupujem, i to mnogo.“

Džordžina
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Niko u tom svetu ne priča ništa iako pričaju sve vreme, ali posle rečenica poput – „pčele u Monaku su jako otmene“ i „ja se ne znojim, zar ne“ ne možeš da se ne zasmeješ. Glupo je i zabavno. Taman za vikend, uz čašu proseka. Ili vode – ako vam pozli.

***
Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram