Znak Zodijaka koji će imati ubedljivo najviše sreće na svim poljima u novembru

Foto: : Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia

Astro srećnici!

Uskoro počinje novembar i nova astro sezona prepuna burnih dešavanja. Astrolozi napominju da redi zapamtiti kako Mars nastavlja svoju retrogradnost u Biku, što donosi posebnu energiju u naše živote.

Takođe, 2. novembra u Škorpiji će izaći mlad Mesec, a kada dođe, značiće samo jedno: uzbudljive nove početke u određenim oblastima života. Mlad mesec početkom novembra nastupiće u zoni koja je povezana sa širenjem razumevanja života i sveta uopšte, što takođe označava divnu priliku da se isproba nešto novo u vidu putovanja, obrazovanja ili možda filozofije.

Prema astrolozima, jedan znak će trijumfovati na svim poljima u novembru: Ribe.

Ribama će u novembru dobiti obilje mogućnosti da prošire svoje iskustvo i znanje. Činjenica da se Uran krajem novembra ravna sa Jupiterom za Ribe otvara nove horizonte i nagoveštava početak korisnih promena u njihovom ličnom životu. Njihova vizija počinje primetno da se menja, tako da neće biti nimalo iznenađujuće ako postanu nezadovoljni starom rutinom.

Nakon ulaska Merkura i Venere u devetu kuću Riba, ljubavni život će postati čudesan. Možda će otići na putovanje, izlet ili zabavu sa voljenom osobom. Provodiće vreme jedno sa drugim, što će ojačati vašu vezu. Zajedno će planirati svoju budućnost.

Foto:Shutterstock

Jupiter će imati pun aspekt u sedmoj kući Riba, što će biti povoljno. Zbog toga, uprkos svim neslaganjima ili razlikama u vašoj vezi, svi vaši problemi će biti rešeni. Imaćete osećaj posvećenosti i ljubavi, i razumećete svoje odgovornosti jedni prema drugima. Pokušaćete da postanete bolja osoba za svog životnog partnera. Biće to povoljan mesec i za vašu decu, koja će uspeti u svom poslu.

Saturn će biti prisutan u svom znaku, Jarcu, i to će obezbediti Ribama redovan tok prihoda. Stoga se neće suočiti sa finansijskim problemima i sav posao obavljati glatko. Pokušaće da otplate bilo koji postojeći bankarski kredit. Prisustvo Merkura, Venere i Sunca u devetoj kući u drugoj polovini meseca i tranzit retrogradnog Marsa u trećoj kući pružiće Ribama snagu da se izbore i prevaziđu sve svoje finansijske probleme.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram