Horoskopski znaci koji su rođeni pod nesrećnom zvezdom

Princeza Dajana
Foto: SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Njima sreća kao da je okrenula leđa.

Razne stvari, događaji i situacije utiču na naše poimanje sreće i nesreće, a astrologija prepoznaje neke ključne razloge zbog kojih neki znak pati više nego neki drugi.

Pojedini horoskopski znaci nekad se osećaju kao da nemaju pravo da budu srećni i kao da ih sreća zaobilazi, a evo o kojima je reč.

Jarac

Jarčevi imaju vrlo jaku potrebu za kontrolom i nezavisnošću. Kada su srećni, njihovi pozitivni osećaji često su poljuljani činjenicom da ne znaju ili nemaju kontrolu nad tim koliko će njihova sreća trajati. Osim toga, često se osećaju ranjivo i nesigurno kada se prepuste svojoj sreći.

Ovan

Kod Ovnova su često ambicije i visoki standardi ono što ih sprečava da prihvate sreću i dožive oslobođenje. Neki Ovnovi uvek osećaju da treba da pruže i postignu još više. Žure od jedne destinacije na drugu, i nikada se ne osećaju srećnim i mirnima. Misle da jure za srećom, ali zapravo beže od nje.

Devica

Mnoge Device imaju sklonost da uvek traže dlaku u jajetu. Za njih ne postoji savršenost, a takođe ni savršena sreća, u njihovim očima sve pozitivno ima nesto „ali“. Device mogu osećati da se ovim stavom štite od razočaranja i iluzija. Ali, prvenstveno sebi uskraćuju pravu sreću.

Škorpija

Škorpije su uglavnom vrlo sumnjičavi ljudi, pa neke od njih sreća plaši. Boje se da će im drugi zavideti i mrziti ih zbog njihove sreće. Boje se da će sreću uvek slediti nesreća, kako bi mogla da se uspostavi ravnoteža svemira. Zbog toga neke Škorpije izbegavaju sreću i time podsvesno sabotiraju sami sebe, piše miss7.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram