Vatrena sezona Škorpije je počela – ova tri astro znaka imaće razloga za slavlje

Foto:Maurizio D'Avanzo / ipa-agency.n / IPA / Profimedia

Spremite se za preporod.

Sunce je 22. oktobra ušlo u znak Škorpije i u njemu će se zadržati do 23. novembra.

Taj period najviše će se uticati na živote tri znaka Zodijaka, piše Luftika.

Škorpija

Srećan rođendan, Škorpije, ovo je vaša sezona! Vreme je da zasujate veliko i sjajno. Otporni ste i ne plašite se izazova. Porodične sreće i unapređenja poslova očekuje vas u izobilju. Kada dođe do mladog Meseca u Škorpiji i pomračenja Sunca, energije će se ponovo postaviti kako treba. Iskoristite ovaj period za lični razvoj.

Foto: Shutterstock

Bik

Sezona Škorpije prelazi sa samoće i brige o sebi do više društvene enrgije za vas. Pošto Sunce i Venera počnu da se kreću kroz Škorpiju 23. oktobra, osetićete zabavne vibracije za druženje i flert. Moguće je da ćete upoznati novu ljubav. Ovo je takođe odličan trenutak da se istaknete kroz karijeru, poslovne odnose i nove projekte.

Par, žena, deojka, muškarac, zagrljaj
Foto: Shutterstock

Ribe

U ovom periodu ćete rasti, a veliki do ovog rasta je oslobađanje od starih veza i toksične dinamike moći Zvršeci i isceljenja mogli bi da budu deo teme ove sezone. Uzbudjiva stvar u vezi sa ovim je da se pojavljuje jedno divno novo poglavlje – osnažujuće i izobilno. Čim otpustite staru ustajalu energiju, otvara se prostor za uzalak nove energije. Posvetite se svojim mislima, energiji i težnjama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram