Tri astro znaka kojima novembar donosi velike izazove

horoskop
Foto: Supplied by LMKMEDIA / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Moguće su brojne prepreke, ali nakon toga dolaze vedriji dani.

Ako je verovati zvezdama, tri horoskopska znaka će u novembru naići na dosta teških trenutaka, a nestabilnost će biti uobičajena pojava., pa će im mesec dana izgledati kao večnost. Ali i to će proći i na kraju će opet granuti sunce.

Ovan

Početak meseca biće sjajan, ali kako se mesec približava svojoj sredini – nastaju komplikacije i veliki problemi. Osim finansijskih problema, Ovnove čekaju i oni na ljubavnom planu.

Posao neće cvetati, a njihove greške brojaće kolege i čekaće samo trenutak kada ih mogu ocrniti pred svima. Ovnovi treba da budu vrlo pažljivi i svaku odluku da seciraju do najmanjeg detalja.

Novembar im svakako neće biti jedan od boljih meseci u 2022. godini, a kao šlag na tortu moguće je da će prekinuti dugogodišnje veze, ali i brakove, piše story.hr.

Međutim, to će ujedno biti prilika za preispitivanje i nove odluke koje ubuduće mogu da odvedu u boljem smeru.

Rak

Pred Rakovima je naporan mesec pun turbulencija. Bilo bi dobro da paze na šta troše novac i da ga ne rasipaju na ono što nije neophodno jer su mogući finansijski gubici.

Kada je u pitanju ljubavni život – izvesne su komplikacije i velike prepreke i vrlo je moguće da će partner učinti nešto što će vas povrediti.

Ni u porodici neće biti sjajno.

Ali iako je nadolazeći mesec generalno pun izazova, već početkom decembra stvari će se menjati nabolje, pa vredi čekati tu priliku.

Jarac

Moguće je da će Jarčevi imati finansijskih poteškoća. Povećanje prihoda nije ni blizu, a zbog jedne pogrešne odluke mogli bi da se nađu pred sankcijama na poslu. Zato je dobro da pripazite na svaki potez kako biste sprečili eventualne posledice.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u vezi moguće su nesuglasice, pa i razlaz s partnerom.

Novembar će vas icrpeti i delovaće kao da nema izlaza iz problema. Ali do kraja ove godine, a posebno početkom sledeće godine, osetićete kao da ste se ponovo rodili. Zato budite strpljivi jer bolji dani dolaze.

BONUS VIDEO: Astro znakovi kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram