Životna promena koju nam donosi Sunce u Biku u narednih mesec dana

horoskop
Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom vladavine Bika od 19. aprila do 20. maja 2022. poželećemo da se otresemo prošlosti i krenemo napred.

Ne želimo više da sebe obmanjujemo i voljni smo da budemo iskreni prema sebi i drugima. U vladavini Bika nema vremena za fantaziju jer shvatamo ko smo, gde želimo da budemo i sa kim.

Ovo je vreme za odluke – ako je postojala neka dugotrajna misao koju je trebalo zaključiti, sada je vreme da sami sa sobom dođemo do tog završetka. Ako nešto treba da se uradi da bi došlo do promene na koju računamo, ima smisla da ćemo tokom vladavine Bika u tome i uspeti. Ovo je vreme za rad, a ne za razgovor.

I dok Bik sa sobom može doneti depresiju i tvrdoglavo ponašanje, većina toga dolazi jer nismo razrešili nešto zbunjujuće. Dakle, iako smo možda zarobljeni u krutom raspoloženju Bika, verovatno postoji dobar razlog iza toga i treba ga rešiti.

A to znači akciju unapred; ako naiđemo na prepreku, treba da razmišljamo kako da pregovaramo o tome i onda nastavljamo dalje.
Na sajtu Your Tango pišu kako će Sunce u Biku uticati na svaki znak Zodijaka.

Ovan

Prelazak iz vašeg znaka u vladavinu Bika biće značajan za vas, i ne samo to — veoma vam je potreban. Ovaj period će vam poslužiti da razumete sve ono što je bilo pre. Na primer, tokom vladavine Ovna osećali ste se kreativno, živo, pomalo napadno i pomalo rasejano. Sad dolazi Bik da sredi ono što je preostalo.

Ono što ste počeli da radite u poslednjih mesec dana imaće više smisla za vas tokom vladavine Bika 2022. Ovaj znak vam omogućava uvid u to šta ste pogrešili i kako da ispravite grešku. Sunce u Biku unosi mir u vaše poduhvate i smiruje vaš ratoborni način razmišljanja.

Bik

To što ste ušli u vladavinu svog znaka znači savršen spoj čiste fizičke snage i mentalne oštroumnosti. Više nemate vremena za gubljenje; vi ste inspirisani i spremni i pripremili ste se za to. Ovog meseca ćete raditi nešto što nikada ranije niste radili i spremni ste na sve.

Ovo su dani kada hrabrost podižete na novi nivo. U prošlosti ljudi su vas nazivali impulsivnim, ali nisu shvatali da ste sve vreme imali divlje snove da ostvarite. Iz vas će zračiti čisto samopouzdanje. Obavite posao s lakoćom.

Blizanci

Sunce u Biku će vas probuditi i suočiti vas sa stvarnošću koju ste želeli da izbegnete. To može značiti da se morate suočiti sa nekim u svom životu ili da ćete se tokom narednih mesec dana suočiti sa nečim što zaista pokušavate da izbegnete.

Ipak, nema razloga za brigu – ako tu prepreku sklonite sa puta, nikada više nećete morati da se vraćate nazad, a to će otvoriti sasvim slobodan put pred vama. Ovo je sezona u kojoj se mirite sa nečim iz svoje prošlosti.

Izbacite to iz svog života jednom zauvek i nastavite sa svim onim što za vas ima smisla. Vladavina Bika biće odlična da umirite i opustite svoj duh.

Rak

Delujete ponekad hladno, iako to nije sasvim tačno. Kad osetite da treba da zaštitite svoje emocije, onda oko sebe podignete zid. Sada vam vladavina Bika donosi spoznanje da ste bili u pravu u vezi sa svojim izborima.

Dozvolili ste da vas drugi pokolebaju da biste ‘bili ljubazni’, ali ste uvek na kraju sami sebe povredili jer niste bili verni sopstvenim vrednostima.

Sunce u Biku ove godine vam omogućava da uživate u sopstvenom idealizmu. A da li je to dobra stvar za druge, tek treba da se vidi.

Lav

Vrlo ste veran prijatelj i oni koji vas poznaju, znaju da uvek mogu da računaju na vas.

U narednom periodu izvući ćete najbolje iz sebe i osetićete koliko vas prijatelji vole i cene, iako možda prečesto traže vašu pomoć.

Devica

Ovaj period dobro utiče na vas. Bićete šarmantni. Možda ćete morati i da branite svoj stav, ali bićete u pravu i znaćete to. Nema mesta za lažni ponos, već za znanje i iskustvo, pa kad krenete ka cilju u koji verujete, nema laži ni prevare.

Znaćete šta radite, iako se ponekad borite bez ikakve prave podrške. Sve se to menja ovog meseca jer vam vladavina Bika omogućava da radite upravo ono što bi trebalo da radite, bez greške. Neuspeh nije opcija.

Vaga

Zbog vaše prijateljske prirode dobro ćete se osećati u društvu i bićete vrlo popularni. Iako ste generalno stidljivi i skromni, postoji vaša strana koja je uvek spremna za iskustvo i zabavu, a tu Sunce u Biku ima veliki uticaj na vaš život.

Ipak, ne želite dramu i burne reakcije. Žudite za stabilnošću i zadovoljstvom i verujete da možete imati i jedno i drugo u isto vreme. Zahvaljujući tome što verujete u sebe, uspećete u svemu ovog meseca. Uz podršku zvezda, ne postoji ništa u čemu ne možete uspeti.

Škorpija

Spremni ste za rad i nimalo vam ne smeta da uronite u posao. Malo šta vas raduje kao to da znate kuda stvari vode jer volite kontrolu. Tačno znate šta treba da uradite da biste dobili šta želite. I ostvarićete mnoge stvari tokom ovog perioda.

Pošto vam vladavina Bika daje podsticaj da još više verujete u sebe, bićete srećni dok prolazite kroz sve što je pred vama.

Strelac

Dobro vam je išlo u prethodnom periodu i to vam je delovalo kao podsticaj da stvari shvatite ozbiljno. Sada kao da sav taj prethodni rad tek treba da sazri za akciju. Fokusirani ste kao nikad pre.

Osećate se stabilno i spremni ste da preuzmete mnogo toga. Kada se fokusirate, ništa vam ne može biti na putu. Potrebno je samo da zacrtate svoj cilj i sve će biti dobro.

Jarac

Pred vama je fantastičan period jer vam Bik daje mogućnost da kažete šta vam je na umu bez lažnih reči ili praznih obećanja. Ranije ste ponekad i malo manipulisali da biste mogli da ostvarite ono što ste naumili, a to vam se nikako nije dopalo.

Sada će se sve svoditi na istinu, bićete u poziciji u kojoj ćete morati da budete iskreni. A to će vam ići jako dobro i pritom ćete osetiti veliko osveženje. Ovaj novi transparentan način života je upravo ono što ste želeli.

Vodolija

Da je samo do vas, verovatno biste ležali u krevetu po ceo dan. Ali Sunce u Biku vam sprema i druge stvari, a i sami ste svesni da ne treba da ostanete dugo na jednom mestu.

Poželećete da putujete, možda čak i da se preselite. Vaša želja za novim stvarima će biti očigledna i jasno ćete prihvatiti da je rad potreban. Ako bude zastoja, put ka cilju mora biti ispunjen neophodnim radom. Sprovedite svoju viziju u delo jer ništa neće biti nemoguće u narednom periodu.

Ribe

Prosto vam je laknulo što se završila vladavina Ovna i sada vam se Sunce u Biku čini kao zasluženi odmor. Odmor, međutim, nije ono što ćete iskusiti ovog meseca jer ćete biti previše inspirisani i kreativni da biste pustili stvari da stoje u mestu.

Ovo je vreme kada Ribe postaju svima omiljene. Bićete prijatelj kome se svi obraćaju i član porodice koji predstavlja utočište. Imate poverenja u ljude oko sebe, a i svi oko vas smatraju vas osloncem. Bik u Suncu izvlači ono najbolje iz vas i omogućava vam da zasijate kako najbolje znate. Srećno vreme je pred vama. Uživajte.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram