16. april je mač sa dve oštrice za pet horoskopskih znakova

horoskop
Foto:shutterstock

Pun Mesec u Vagi nekim znacima Zodijaka menja život iz korena.

Pun Mesec u znaku Vage dostiže svoj pun potencijal 16. aprila oko 21 čas. Šta to tačno znači, za Zadovoljnu priča astrolog Vukašin Stošić, koji zodijačke trajne rado deli i na svom Instagram profilu Astrovuk.

Uticaj punog Meseca u Vagi se oseća nekoliko dana pre i posle lunacije. Podstiče napetost, nervozu, promenljive emocije, snove koji nose skrivenu simboliku, ali nas i navodi da se zapitamo o onome čega je potrebno da oslobodimo.To je upravo ono što treba otpustiti da bismo privukli novu energiju.

„Njegov uticaj podstiče oslobađanje od svega neželjenog, prihvatanje promena na rasterećujuć način. Treba otpustiti loše, negativno, a osvrnuti se ka pozitivnom. Treba zavoleti sebe. Posetite frizera, našminkajte se. Obucite komad garderobe u kom se osećate najkomfornije i zasijajte. Lako ćete privoleti simpatije ukoliko privolite sebe“, kaže Vukašin Stošić.

Dodaje i da balansiranje i pronalazak ravnoteže u odnosima zavisi od energije kakvu nosite iznutra.

Naš sagovornik izdvaja i znakove Zodijaka na koje će ova energija najintenzivnije uticati.

Ovan

Balansirajte u odnosima. Rešite sve dotrajale sukobe koje imate sa partnerom. Definišite sve sto je ostalo nerazjašnjeno. Na taj način ćete u svoj život privući nove ljude. Ovaj period vam može doneti obnovu emotivne veze ili važnog poslovnog partnerstva.

Bik

Promenite svoje životne navike. Usvojte zdraviji način ishrane, pojačajte fizičku aktivnost. Organizujte svoje vreme i radne zadatke. Prijaće vam produktivnost.

Rak

Emocije su na udaru. Svoju razdražljivost prenećete kako na ukućane, tako i na svog partnera ukoliko ne prevaziđete ono što vas muči. Rešite se svih negativnih emocija kroz podršku i savete voljenih osoba. Zauzmite pozitivniji stav počevši od boljeg vrednovanja sebe. Jačajte unutrašnju volju.

Vaga

Vi ste na preseku svega onoga što vas muči mesecima unazad. Promene vas plaše, čine vas bojažljivima i unose nepotreban grč. Pristižu vam šanse koje toliko dugo priželjkujete. Iskoristićete ih isključivo ukoliko budete opušteniji i rasterećeniji.

Jarac

Kod Jarčeva je naglasak na poslovnim odlukama, finalnom rezu, kao i realizaciji onih karijernih planova i ambicija koje priželjkuju od početka godine. Ostanite čvrsti i istrajni. Verujte. Sa jakim i pozitivnim stavom prigrlićete željene rezultate.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram