Zašto horoskopski znakovi raskidaju veze

Foto:Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelci su uvek u pokretu i ne mogu da budu s nekim ko je lenj i ne može da ih prati, a Vodolije izluđuju praktični ljudi koji ne razumeju njihove ekscentrične ideje i lude snove, piše portal 24sata.hr.

Ovan – posesivnost

Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite da imate svoj život van odnosa. Takođe, želite da imate svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik – nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da će svako ko vas ne poštuje biti izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

POGLEDAJTE JOŠ:

Blizanci – rezervisanost

Ne možete biti s nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju da se nosi s ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenosti.

Rak – zatvorenost

Ne možete biti s nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni pa želite da budete u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena. Ne želite da skriva svoje tajne od vas. Neko ko vam se ne otvara, ne može da vam pruži snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav – sramežljivost

Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete biti ni s nekim ko barem to neće da pokuša. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov. Ako ste s nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica – neambicioznost

Vama su bitni karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

Vaga – negativnost

Vi ste pozitivni i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato ne možete da podnesete negativnog ili dramatičnog partnera. Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom, a veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

POGLEDAJTE JOŠ:

Škorpija – laganje

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas izgubi, čak i ako je to samo bela laž. Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac – lenjost

Ne možete biti s lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, verovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Jarac – neodgovornost

Ne možete biti s nekim ko ne zna kako da bude odgovoran ili s nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete, te želite nekoga ko može da se brine za vas, jer vi uvek vodite brigu o ostalima. Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete uvek osećati kao da ste vi onaj koji se brine za vas oboje.

Vodolija- praktičnost

Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim ko ne potiče vašu kreativnu crtu.Treba vam neko ko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe – neosetljivost

Vrlo ste osetljivi i emocionalni, čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaša osećanja je dovoljno dobar razlog da odete.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram