Za ova tri znaka će zima doneti preporod

Bikini skijanje
Foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik / Profimedia

Raspored planeta za predstojeću zimu je takav da ćemo bukvalno svi osetiti nalet promena.

Bik

Nema polja na kome nećete osetiti nalet pozitivne energije što bi trebalo dodatno da vas ohrabri da preduzmete poteze o kojima već dugo razmišljate. Ovo je fantastičan period za razumevanje sa ljudima, komunikaciju i razmenu emocija i intelekta i zato je veoma važno da se više ne preispitujete. Promene na bolje su tu i dolaze na polju posla a onda i prijateljstva i porodice.

Upoznaćete neke divne, nove ljude i ostvariti profesionalne odnose na koje možete da računate do kraja života. Ljubavni život ne zaostaje za ovim svetlom koje na vas bacaju planete tokom zime. Zauzeti popravljaju odnose sa partnerom, raste intimnost i bliskost a time i ljubav.

Devica

Vreme je da požnjete sve dobro seme koje ste sadili tokom godine. Ove zime do izražaja dolaze vaše najbolje osobine i činjenica je da vam sleduje puno hvale. Komplimenti neka vas ne crvene već kuraže da nastavite da radite na sebi. Sijate sjajem strasti i autentičnosti – vaše raspoloženje je u ovoj sezoni neverovatno. Inovativni ste i kreativni i to donosi povoljne promene na poslu.

Istovremeno, ispisuje se nova stranica vašeg ljubavnog života i vi se okrećete budućnosti. Otvaraju se nove mogućnosti ali i saznanja o ljubavnim potrebama i budućim partnerima. Oni koji su u vezi uspeće da se fokusiraju na pozitivno i da reše neke stare konflikte.

Jarac

Zima je za vas magično vreme! Prošla godina bila je puna hrabrosti izazova i želja na kojima ste radili i sada je vreme da primenite sve što ste naučili. Spremni ste za novu podelu karata u kojoj ćete vi dobiti sve džokere. Spremni ste da svojim rukama kreirate novi početak jer tačno znate šta želite s kim i kada.

Vaša energija je sjajna i ljudi će se zbog toga utrkivati da budu u vašem društvu. Vi svakako izdvojite malo vremena i za samoću samo da napunite svoje energetske rezervoare o nastave da uživate, piše Luftika.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Pinterest

Instagram