Veliki horoskop za vladavinu Ovna

Foto:Shutterstock

Dragi Rakovi, pokreće se kolo energije koja, nekima od vas, može život preokrenuti iz korena. S obzirom na to da su ovi dani obeleženi velikom dinamikom, potrebno je obratiti pažnju i na poslovne odnose, jer su izvesni neočekivani nesporazumi, koji su nerešivi i trajno mogu da naruše saradnju s osobama koje su važne za vašu karijeru. Pokreće se energija koja može da vam promeni život iz korena, ali očekujte i nesporazume, piše sajt stma.hr.

OVAN

Posao: Pravo je vreme za aktiviranje važnih projekata koje ste krišom priželjkivali. Što god da ste namerili, možete postići. Očekuju vas susreti s interesantnim ljudima koji imaju dobre namere. Na neki način, vaš potencijal dobija na snazi. Ipak, ne bi bilo na odmet da znate i to, da prave prilike tek dolaze, ovo sada su samo mali koraci u pravcu uspeha prema kojem ste se usmerili. Ukoliko u svom radu imate posla s ljudima koji su na rubu zakona, budite oprezni.

Što god odlučili – to ćete postići.

Ljubav: Pravi je trenutak za punu realizaciju kreativnih ideja o kojima već neko vreme razmišljate. Ukoliko je u vaše planove uključen partner, ipak ne očekujte mnogo, jer vam tu predstoji malo razočaranje. Voljena osoba nije u stanju da ispuni svoja obećanja. Ovo je razlog zbog kojeg ćete se, do kraja narednog perioda, osetiti pomalo izdano, ali ako budete dovoljno smireni situacija se krajem ovog perioda okreće u vašu korist.

Zdravlje: Sklonost prehladi.

BIK

Posao: Oporavljate se od umora kojem ste u proteklom periodu bili izloženi. Biće vam potrebno vreme da okolinu uverite da ste i dalje zainteresovani za obaveze. Svoju melanholiju i iscrpljenost maskirate lažnom veselošću, a posledica toga može biti da u svakoj situaciji budete prvi na udaru bilo kakvih komplikacija, koje se tiču međuljudskih odnosa u vašem radnom okruženju. Kao dežurno sumnjivo lice, budite oprezni, možete biti okrivljeni čak iako odgovornost nije vaša.

Donećete važnu odluku u vezi ljubavi i vašeg partnerskog statusa.

Ljubav: Dobro raspoloženje može pomutiti tuđa nevolja, bolest bližnjih ili nekoga ko vam je važan ili na neki način zavisi od vas. Bićete pozvani da pomognete, a to će podrazumevati bitnu promenu planova za koje ste mislili da su sigurni. Krajem ovog perioda, možete doneti suštinski važnu odluku koja se tiče vašeg partnerskog statusa. Što god da bude, važno je da znate – svaki eventualni dogovor, sklopljen ovih dana, biće raskinut.

Zdravlje: Nervoza.

POGLEDAJTE JOŠ:

BLIZANCI

Posao: Ne znate na koju stranu ćete se prvo okrenuti. U okviru ovoga, izvjestan je susret i poznanstvo s osobama koje će otvoreno predstaviti što očekuju od vas. Radi se o ljudima koji su na višoj poziciji pa je svaki kompromis vezan za vašu suradnju nemoguć. Ne preostaje vam ništa drugo nego da disciplinirano prihvatite sve što se traži i svojski prionete na posao. U protivnom, mogli biste proći kroz veliki stres, a nekima od vas u ovom periodu prijete ozbiljne neugodnosti na poslu.

Očekujte susret ili poznanstvo s osobama koje će vam otvoreno reći što očekuju od vas!

Ljubav: Ovih dana, kao da želite da se opustite. S druge strane, koči vas samodisciplina i istrajnost u odnosima čak i onda kada vam ne ide. Idealno rešenje je negde na sredini. Morate pronaći način da elegantno izađete iz svakodnevice i sebi i partneru pružite malo topline i ljubavi. Za to vam nije potrebna nova osoba, naprotiv. Najlepše trenutke doživećete s nekim koga dugo znate.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

RAK

Posao: Pokreće se energije koja nekima od vas može da preokrene život iz korena, naročito ako se radi o nečemu na čemu ste u prošlosti već radili. Ovome su izložene najviše osobe čiji je posao povezan s komunikacijama ili prometom. S obzirom na to da su ovi dani obeleženi velikom dinamikom, potrebno je obratiti pažnju i na poslovne odnose, jer su izvesni neočekivani nesporazumi koji su nerešivi i trajno mogu da naruše saradnju s osobama koje su važne za vašu karijeru. Pokreće se energija koja vam može promeniti život iz korena, ali očekujte i nesporazume…

Ljubav: Ovo je vreme velikih iskušenja za ljubav i romantiku. Iako se otvaraju novi horizonti, moguća su odugovlačenja koja vas vanredno iritiraju i deprimiraju. Ako tražite ljubav, ovo je period iščekivanja. Stvari mogu biti povoljnije ukoliko, tokom ovog perioda, sebi priuštite kratkotrajan odmor. Izvesno vreme u izolaciji, pojačana fizička aktivnost i redovan san, pomoći će da savladate nestrpljivost koja vas remeti.

Zdravlje: Kontrolišite vid.

Foto:Shutterstock

LAV

Posao: Neodoljivi ste magnet za ljude pune dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Možda će vas njihov entuzijazam iritirati. Krajem meseca će vas obuzeti poriv da napravite mali predah od svih pritisaka i obaveza koje vam se nameću. Postoje neke stvari s kojima se ne želite da se suočite, ali okolnosti će vas prisiliti na to. Kako god da se postavite, spremite se za iznenađenja koja će vam otvoriti sasvim nove vidike u vaš poslovni život. Ovaj mesec nije naročito povoljan, ali neobično je važan za sve ono što tek dolazi.

Postoje stvari s kojima se nećete suočiti, pa se spremite za iznenađenje na poslu.

Ljubav: Prijatni razgovori s prijateljima olakšaće vam osećaj usamljenosti i neshvaćenosti. Tokom sredine ovog perioda mogući su nervoza i višak energije koji se, ukoliko ne postoji kvalitetan odnos između vas i voljene osobe, manifestuju kroz gubitak komunikacije i povlačenje.

Zdravlje: Čuvajte pluća.

DEVICA

Posao: Pred vama je zadatak da pokrenete promene koje će doneti napredak u vašem radnom okruženju. S druge strane, veliki su izazovi za ispunjenje poslovnog i privatnog plana. Verovatni su novčani problemi zbog nekih birokratskih komplikacija koje niste mogli da predvidite. Predstoji vam dosta truda oko saniranja sitnih zavrzlama. Ukoliko budete donosili važnu odluku, uračunajte dodatno vreme, da ne biste probili rokove koji su vam zadati.

Pokrenućete promene koje će doneti  napredak, biće novčanih problema, ali i uspeha.

Ljubav: Ušuškavate se pored nekog ko želi da vam pruži sigurnost i udobnost. Čak i ako se u potpunosti pripitomite, velike su šanse da vas voljena osoba iznenadi i istupi sa zahtevima koji se ne uklapaju s vašim viđenjem veze. Ako se to dogodi, najbezbolnije ćete proći ako prihvatite novonastalu situaciju, čak i ako vam deluje kao nešto nepovoljno. Kako god da bude, stvari će se ubrzo vratiti na staro.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

VAGA

Posao: Puni ste energije. Prati vas pozitivan trend u svakodnevnom životu, kako na poslu, tako i kod kuće. Sporazum se lako postiže s partnerima i kolegama, solidarnost i timski rad napreduju, a vi u celom sistemu zauzimate mesto koje odavno zaslužujete. Iako vam sve ovo deluje prilično napeto, morate biti svesni da je ovo vreme vaših malih pobeda na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete opterećivali detaljima. Držite se prioriteta.

Timski rad napreduje, zauzimate mesto koje zaslužujete, držite se prioriteta!

Foto:Shutterstock

Ljubav: Ovih dana je važno da svoja očekivanja svedete na minimum, a to je nešto što vam je teško. Sve što budete otpočeli neće se razvijati očekivanom brzinom i u željenom pravcu. Ne bi bilo loše da u sve svoje planove uključite drugu stranu, jer u partnerskim odlukama učestvuju dvoje. Hoćete li s lakoćom savladati ovomesečna iskušenja ili ćete se ozbiljno namučiti, zavisi od vaše spremnosti na kompromis.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA

Posao: Stiže vas umor. Imate jaku potrebu za kratkim odmorom. Na sve to stižu i nove dugoročne obaveze, ali vi ćete pronaći način da sve to postignete. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju, neka vaša razmišljanja idu u smeru nekakvog udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnom nivou kao i vi. Ukoliko radite s nekretninama, budite oprezni i objektivni u svojim procenama, pošto su u izgledu problemi koje u ovom trenutku ne možete da rešite.

Stižu nove obaveze, ako radite s nekretninama, budite vrlo  oprezni.

Ljubav: Sve vam je jasno na ljubavnom planu, ali to ne uspevate da pretočite u reči. Voljena osoba vas ne razume, vaša ćutnja deluje previše misteriozno, pa delujete ljutito. Ako ne pronađete način da ponovo uspostavite blisku komunikaciju, nerazumevanje može da izazove svađu koja je posledica ničeg drugog, do najobičnijeg nesporazuma. Pre nego što sebi zagorčate život, preispitajte se – da li je ono što vas muči vredno raskida veze.

Zdravlje: Stomačni problemi.

STRELAC

Posao: Ubrzo dolaze promene koje mogu da utiču na sve segmente vašeg života. Na udaru je reorganizacija finansija, bilo da se radi o vašem radnom okruženju ili je ovo stvar vašeg novčanika, efekt je isti. Ukoliko budete očekivali pomoć sa strane, razočaraćete se. Strategiju gradite isključivo na ličnim kapacitetima i neka vas ne ponesu tuđa obećanja, jer baš kada vam bude najpotrebnije, shvatićete da ste bili u zabludi. Izbegavajte pozajmice i sve druge vidove zaduživanja.

Dolaze promene, na udaru je reorganizacija finansija, ne tražite pomoć sa strane.

Ljubav: Uželeli ste se novih poznanstava, flerta i avanture. Ovo je vreme kada se na ljubavnoj sceni otvaraju novi i vrlo pozitivni trendovi. Ljudi koje ćete ovog meseca sretati su izvor sustvarne inspiracije. Neko od njih može biti ključan igrač preko kojeg srećete osobu, koja na ljubav gleda na sličan način kao vi. Iako cela stvar može da deluje obećavajuće, ne zalećite se, jer će se sve završiti pre nego što počne.

Zdravlje: Bolovi u grlu.

JARAC

Posao: Znate šta želite, ali vam je u proteklom periodu sve nekako izmicalo. Bez obzira na to, vi utehu nalazite u zadovoljstvima koja nemaju veze s vašim poslovnim životom. Trenutna faza i nije toliko loša, ako biste u svoje kalkulacije uračunali manji gubitak koji može izazvati osoba s kojom ste skovali nerealan plan. Dakle, ne gubite vreme s neozbiljnim ljudima koji su dobri samo za zabavu i provod. Posvetite se poslu i ne plašite se grešaka, jer sve što ovih dana poseje, u budućnosti će se isplatiti.

Ne gubite vreme s neozbiljnim ljudima, a u ljubavi napravite važan iskorak.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili imate porodicu, na neki način se osećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju s osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali je po svim drugim osnovama dobra prilika za dugotrajnu vezu ili čak i brak.

Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

Foto:Shutterstock

VODOLIJA 

Posao: Koncentracija je na viskoom nivou, pa se čini da vam ovih dana neće ići loše. Međutim, postoji jedna mala opasnost da na talasima velike samouverenosti previdite neke očigledne činjenice, koje mogu da vam pokvare celu financijsku situaciju. Konkretnije, ukoliko budete dozvolili da se u vaše odluke mešaju ljudi iz bliskog okruženja, velika je šansa da svi zajedno zapadnete u probleme. Tu se ne radi o nečijoj lošoj nameri, već o previdima i greškama koje drugi ljudi, nehotice, mogu da naprave.

Samouverenost vodi ka financijskim problemima.

Ljubav: U ljubavnim odnosima predstoje brojna iskušenja. Dogodiće se ozbiljne rasprave s voljenom osobom. Od vas se očekuje podrška koju vi trenutno niste u stanju da pružite. Nakon svađe sledi kratkotrajno olakšanje, a posle toga iznova komplikovanje odnosa. S jedne strane, potpuno ste se usresredili na partnera, a s druge kao da vas niko ne čuje i ne razume. Veliku tenziju možete ublažiti ukoliko voljenu osobu pustite da prva povuče potez.

Zdravlje: Alergije.

RIBE

Posao: U periodu ste napornog rada pa zbog toga predstoji osetan pad energije. Krajnje je vreme da se obaveze podele i potraže partneri u poslu. Nekima ovaj period donosi veliko razrešenje, ali samo pod uslovom da u svemu učestvuje treća osoba, neko ko donosi poslednju reč. Očekujete podršku od osoba na koje bezrezervno računate, ali one vas napuštaju u pogrešnom trenutku. Poslovna zavrzlama može prouzrokovati materijalnu štetu koja dolazi kao posledica nesporazuma.

Naporno radite, pa je krajnje vreme da potražite partnera na poslu.

Ljubav: Potrebna su vam dodatna zadovoljstva, jer se ne osećate ispunjeno u odnosu u kojem ste zvanično. Ovakav aspekt upozorava na opasnost upuštanja u duge iscrpljujuće razgovore, koji vode u rasprave i svađe. Svoju emotivnu zbunjenost nemojte da lečite agresivnom komunikacijom, jer će vas sve to dodatno iscrpiti. Tokom ovog perioda možete doživeti neugodne događaje, pa se savetuje da odložite preozbiljne razgovore i sve što može pospešiti nerazumevanje.

Zdravlje: Nesanica.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram