Tri znaka koja će u avgustu upoznati ljubav svog života

Foto: EUGENIO BLASIO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Staćete na ludi kamen.

Nije neuobičajeno da mnoge ljubavi procvetaju baš u avgustu mesecu, kao i da nam se ispune želje koje smo smatrali neostvarivim.

Pojedini znaci Zodijaka u avgustu 2022. dobiće priliku za susret sa osobom koja će ih osvojiti na prvi pogled, osobu sa kojom će se bez ijedne izgovorene reči sve razumeti i sa kojom će imati osećaj kao da je oduvek poznaje.

Strelac

Strelčevi će u nerednom periodu upoznati osobu sa kojom će momentalno ‘kliknuti’ i sa kojom će ponovo doživ eti onaj magičan osećaj prve ljubavi.

Posle vrlo kratkog vremena Strelčevi će imati utisak kao da tu osobu poznaju čitav život. Taj sudbonosni susret može se dogoditi bukvalno bilo gde i on neće biti samo početak još jedne letnje avanture, već najizglednije početak novog zajedničkog života.

Bik

Osoba koja je kao stvorena za Bikove najverovatnije ih čeka u prirodi. Ključno je da se predstavnici ovog znaka opuste, da ne budu nepoverljivi i da prestanu da se plaše novih poznanstava.

Po svemu sudeći to će biti potpuno nova osoba u njihovom životu i sudbinska ljubav ih ne čeka sa nekom starom simpatijom ili poznatom osobom.

Škorpija

Sa Škorpijama stvari nikada nisu bile jednostavne, s obzirom da im se pruža mnogo šansi, a one ih uporno propuštaju. Ključno je da predstavnici ovog znaka sami sa sobom odluče šta žele u ovom trenutku.

Astrolozi tvrde da mnogi pripadnici ovog znaka gube vreme na osobe koje im nisu suđeni životni saputnici, već da treba svu svoju pažnju da usmere na znake koje im šalje svemir. Ovog avgusta Škorpijama se smeši nešto novo, što će im uliti novi nadu i životnu energiju, piše Luftika.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram