Tri znaka koja će od danas žrtvovati ljubav zbog novca

Foto: Appian Way / Sikelia Productions / AFP / Profimedia

Kome će uspeh biti preči od ljubavi?

Šta god mislili o onima koji rade toliko da nemaju vremena za ljubav ili porodicu, oni se osećaju dobro jer su uspešni.

Od danas, 23. juna, ta želja da se izabere posao umesto ljubavi biće veoma jaka kod nekih. Mesec je u interakciji sa Plutonom, što inspiriše na naporan rad kod onih koji žele da skrenu sa uhodane putanje.

Lav

Iako nemate ništa protiv ljubavi, zaista više volite uspeh i to je sve što vam je trenutno potrebno. Osećate da ljubav može da čeka – trenutno imate postavljene ciljeve za neke druge stvari i zaista vas nije briga šta drugi misle o tome.

Vaša želja da ostvarite i iskoristite prednosti tog posla biće na vrhuncu, a to takođe znači da je uspeh vaša sudbina. Postoji šansa da se od danas uključite u projekat koji bi mogao da promeni vaše finansije iz korena.

Shvatili ste da je ovom svetu potrebno više novca nego ljubavi jer se čini da ljubav jednostavno ne plaća račune.

Strelac

Postoji jedan razlog zašto se odlučujete za uspeh umesto ljubavi, posebno u ovom rasporedu nebeskih tela, a to je zato što je za vas uspeh dostižan. Verujete da se ljubav jednostavno ne isplati, a za nju treba mnogo dati.

Radije biste potrošili svoje dragoceno vreme duboko uključeni u projekat koji obećava uspeh jer će vam uspeh dati ono što želite najviše na svetu: slobodno vreme da stvarate, budete svoji i živite svoj život srećno sami. Postoji vreme i mesto za ljubav, ali sada nije pravi trenutak za vas.

Ono što vas sada zove je novac i saznanje da ćete, ako se potrudite, dobiti ono što želite.

Jarac

Jarac je oduvek bio orijentisan na uspeh, a zaljubljenost i večna ljubav nisu baš u skladu sa njegovom idejom o tome šta želi od života. Vi se posvećujete do kraja kada je uspeh u pitanju. Tokom ovog perioda osećaćete se izvanredno, a kada znate ko ste, znate i kako da idete kroz život. Vi ste poslovno nastrojeni i tu pronalazite svoju sreću.

Ukoliko nađete vremena da provedete ljubavne trenutke sa nekim ko vas privlači, utoliko bolje. Ali vaše srce je u poslu i vi ste neverovatno dobri u tome, prenosi yourtango.com.

Bonus video: Tri znaka zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram