Tri astro znaka koja će večeras doživeti užasnu izdaju

horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Mesec u Škorpiji donosi patnju zbog izdaje za tri horoskopska znaka.

Kada nas neko izda i prevari, teško je to zaboraviti jer su posledice teške i bolne.

Danas, 10. juna Mesec tranzitira u Škorpiji i donosi ubrzane promene, što s jedne strane nije loše. Problem je što su te promene zapravo izdaja za pojedine astro znakove. Moguća su bolna saznanja poput partnerove prevare, laganja bliske osobe, nakon čega ostaju pitanja kako je sve odjednom pošlo tako naopako, piše YourTango.

Blizanci

Danas ćete osetiti izdaju, i to onako kako ste i sumnjali, ali niste bili sasvim sigurni da će se desiti. Ono što ste očekivali zaista se dešava, a vrlo je verovatno da je u pitanju partnerovo neverstvo. Čini se da se on viđa sa nekim drugim mnogo duže nego što možete da zamislite, a sve što trenutno osećate je ništavilo.

Kao da ste otupeli. izdaja vas boli više nego ikada, pre svega zato što ste mislili da ste završili sa svim lošim. Oblikovali ste svoj život trudeći se da sprečite da se takve stvari dogode.

Izgleda da ste počeli da verujete u sopstvene laži. To znači da ste zaključili da, ako ste vi i vaš partner razgovarali o važnim stvarima, zaključci do kojih ste došli važe doživotno.

Veoma ste se trudili i bili ste sjajan primer osobe koja voli. Nažalost, vaš partner to nije uzeo u obzir kada je krenuo dalje i ipak vas je prevario.

Vaga

Želeli biste da je sve šala, ali teško. Mesec u energiji Škorpije vas stavlja u vrtlog prevare.

Verovali ste u nekoga i uložili ste i telo i dušu u tu osobu. Mislili ste da je sve u redu jer ste se jednostavno osećali odlično pored partnera. Vi jeste radili ispravno, ali problem je što vaš partner nije i to nije vaša greška — ali jeste vaš problem.

Čini se da njega zanimaju drugi. a to nije bio deo vašeg plana.

Problem je i što vam nikada ne bi rekao za neveru, pustio bi vas da zauvek živite u zabludi. Za njega nije problem izdaja, problem je ako ga uhvatite u tome.

Ribe

Iznevereni ste. Ponovo. A to jednostavno nije ono što vam treba. Ljuti ste jer ste mislili da ste u ovom trenutku svog života otporni na izdaju. Verujete da ste već dovoljno platili do sada i da su vas bližnji već nebrojeno puta izdali i da je konačno dosta.

To jeste frustrirajuće, ali dobro je samo što sada neće biti toliko bolno kao ranije.

Možda ste očekivali ovu izdaju, a sada kada je tu, niste toliko šokirani koliko biste možda bili ranije. A i možda ste samo toliko umorni od drugih da ste ogugalli.

Osoba koja će vas izdati je prijatelj, a izdaja će biti vrlo nizak udarac. Ipak, ostanite uzdignute glave jer vi ste bolji i iznad toga.

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram