Četiri astro znaka koja pucaju od samopouzdanja

horoskop
Foto: Frank Arcuri / Avalon / Profimedia

Dobro poznaju sopstvene vrednosti, imaju jasno izgrađenu sliku o sebi i teško se povlače pred drugima.

Ovan

Kao vođa Zodijaka, Ovan ima osećaj sopstvene važnosti, koji se manifestuje u načini razmišljanja i stavu. To je vatreni znak koji postavlja trendove, ne plaši da se izdvoji iz gomile, da izmisli nešto novo, razbije sve kalupe i iskoči iz zone komfora. Sigurni su u sebe i to lako pokazuju pred drugima. Rođeni je vođa čitavog Zodijaka, a osim toga i Mars je njegova vladajuća planeta, ratnik koji mu daje stimulaciju potrebnu da hrabro sledi ono što želi.

Lav

Jedna od zaštitnih osobina Lava je njegovo samopouzdanje. Neustrašivi vatreni znak kojim vlada Sunce vidi sebe kao izvor svetlosti i života za sve u njegovom okruženju. Svojim samopouzdanjem Lav donosi toplinu i optimističan stav, gde god da se nađe. Vitalnih, čvrstih ubeđenja i kreativne inteligencije, Lavovi imaju sposobnost da čvrsto stoje u centru pažnje.

Škorpija

Škorpija se kroz život kreće sa osećajem sigurnosti, imajući uvek rezervni plan da se zaštiti u svakom trenutku. Svog planetarnog vladara deli sa Ovnom, tako da Škorpije poseduju nenadmašnu smelost koja im omogućuje da ostanu prisebni i bez mnogo brige o problemima na koje mogu naići. Mars čini Škorpiju najuverljivijim znakom Zodijaka i njegova ratnička energija utkana je u svaki osnovni motiv koji Škorpija ima. Ovaj fiksni, vodeni znak svoje emocije drži okružene zidom, ali kada se voda usmeri preko granica, to se kanalizuje u moćnu energiju, piše ultra.ba.

Jarac

Jarčeva radna etika i nepokolebljiva sposobnost da se čvrsto drže svog cilja, bez obzira na sve, ovom znaku daju reputaciju jednog od najsamouverenijih znakova Zodijaka. Poštuje i ceni svoje resurse i ovaj marljivi horoskopski znak zna da je samopouzdanje neophodan resurs za život. Jarca ne može omesti neuspeh i ne odustaje ako mu se prepreka nađe na putu. Dok ostvaruje svoje ambicije, Jarac kroz padove i prepreke stiče svoje samopouzdanje.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram