Kakve peripetije nam donose Venera i Mars u znaku Vodolije

Psihologija i astro 09. mar 202208:30 > 14. mar 2022 15:59
horoskop
Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uticaj Venere i Marsa donosi iznenađenja, peripetije i obrte u našem životu.

Potpuno menja tok svakodnevice i nameće okolnosti i prilike na koje se treba adaptirati i prihvatiti promenu i rešenje koje nam najviše odgovara kao pozitivnu i zdravu opciju. Astolog Vukašin Stošić, na Instagramu poznat kao Astrovuk, za Zadovoljnu otrkiva kakve će promene do sredine aprila zadesiti svaki horoskopski znak.

OVAN

Promene na polju prijateljstva, ideja, vizija… Moguć je buran raskid nekog odnosa, ali i novi, uzbudljivi kontakti, kao i odnos koji moze krenuti neobavezno, drugarski, a potom se razviti u nesto ozbiljnije.

BIK

Promene na polju posla i karijere. Potencijalna promena posla, radne pozicije i prilike za poslovni uspeh.

BLIZANCI

Planiranje putovanja, posvećenost fakultetu i školovanju. Optimizam vas pokreće ka pozitivnim stvarima i dostignućima.

RAK

Savet je štednja prilikom investicija, jer krediti mogu biti riskantni ukoliko nije procenjen stepen rizika, Prevazilazenje dugoročnih problema, kao i mogućnost za iznenadnu kupovinu ili ulaganje na polju nekretnina. Porast seksualne energije i poznanstvo iz kog se može izroditi uzbudljiva ljubavna avantura.

LAV

Krucijalne promene u partnerskim odnosima, burni raskidi, ali i prilika da odnosu bude više razumevanja. Možete takođe uleteti u novu, neobičnu i autentičnu emotivnu priču sa osobom koja ce vas privući vrcavom energijim, harizmom i inteligencijom.

DEVICA

Promene, pritisak i nove okolnosti na poslu koje vam neće lako pasti. To će zahtevati rad, odgovornost, ali će vam ujedno biti i izazov i adrenalinska bomba da biste napredovali na višu poziciju. Promena životnih navika, ishrane i više treninga doneće boljitak.

VAGA

Zaljubljivanje kroz druženje, prijateljstvo uz manjak forsiranja da nešto mora. Novo ljubavno poznanstvo putem interneta ili putem prijatelja.

ŠKORPIJA

Porodični i stambeni problemi zahtevaju kompromis između ukućana. Stoji mogućnost selidbe, ali i nepredviđenih prilika koje mogu iskočiti. Budite otvoreni za više opcija.

STRELAC

Iskrenost u komunikaciji, gde će drugi znati na čemu su sa vama, ali pripazite na oštrije reći u komunikaciji. Više dopisivanja i komunikacije putem društvenih mreža gde neka može biti vrlo primamljiva.

JARAC

Mogućnost ulaganja i investiranja u nešto što vam je važno i prioritetno, Rizik koji će se isplatiti, kako poslovno, tako i privatno.

VODOLIJA

Krucijalne lične promene. Odluke koje donesete mogu potpuno promeniti kvalitet i tok vašeg života. Doslo je vaših pet minuta da zasijate.

RIBE

Meditirajte, odmarajte, idite na jogu. Ne viđajte se sa ljudima koji vas energetski istrpljuju. Posvetite se sebi i svom izgledu kroz kozmetičke tretmane i radite na ličnom imidžu. Mogućnost ulaska u tajnu, uzbudljivu, ali i rizičnu ljubavnu vezu.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram