Tri znaka do kraja nedelje čekaju prijatna iznenađenja – sreća ih prati u stopu

Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Horoskop otkriva da tri znaka čekaju povoljne okolnosti.

Mnogi će se ove nedelje osećati nepobedivo, drugi će imati sreće u ljubavi, a ima i onih koje očekuju brojne promene.

Horoskop otkriva da tri znaka čekaju povoljne okolnosti, a evo o kojima je reč, piše Story.hr.

RAK

Ako će iko ove nedelje imati sreće u ljubavi, onda su to Rakovi. Napokon će osetiti da sve seda na svoje mesto, s obzirom na to da je u prethodnom razdoblju bilo dosta trzavica. Sukobi s partnerom postaju prošlost, a oni sa solo statusom mogu upoznati svoju srodnu dušu! To bi mogla biti osoba koja dolazi iz inostranstva, pa je moguće da će se Rakovi upustiti u vezu na daljinu. Očekujte napredak u vidu finansija.

VAGA

Vagama ide sve kako treba! Osećaće da su neslomljive, nepobedive i neverovatno moćne. Ovo je povoljna nedelja za postizanje dugoročnih ciljeva. Ako planirate proeniti posao, horoskop vam savetuje da se posvetite dodatnom usavršavanju ili obrazovanju, to će biti od velike važnosti za ishod. Takođe, neke Vage će dobiti dodatne prihode, a ugodna iznenađenja slede i na ljubavnom polju.

Foto:shutterstock

STRELAC

Strelcima neće sve ići baš kako su zamislili, ali pozitivne energije ne nedostaje. Nateraće ih da ne odustaju od svojih ciljeva i želja, a to znači da im ove nedelje neće biti nimalo dosadno. Posvetite se prijateljima, svugde ćete biti rado viđen gost i glavni u izlascima. Prilika je za zanimljiv flert koji vas neće ostaviti ravnodušnima, a mnoge Strelce čeka iznenadni izlet.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram