Uskoro počinje vladavina Riba – ovim astro znacima donosi transformaciju života

Foto: : Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spremite se za velike pomake.

Vladavina Riba počinje od od 19. februara, a možete očekivati promene ili preokrete neke vrste kada su u pitanju vaša prijateljstva, zajednice i grupe kojima se odlučite okružiti.

Evo detaljne prognoze za svaki znak Zodijaka.

Ovan

Jupiter je u vašem znaku! Drevni astrolozi verovali su da će Jupiter, kada je u vašem znaku, doneti sreću, obilje i bogatstvo! Jupiter će biti u vašem polju do maja ove godine. Jupiter nije samo planeta sreće, on je i planeta ekspanzije. Jupiter može proširiti stvari u našim životima kako bi donio više prilika i obilja, ali takođe može proširiti stvari koje trebaju našu pažnju.

Ako nešto više ne funkcioniše u vašem životu, to se može povećati pod Jupiterovom čarolijom, pozivajući vas da nešto preduzmete. Imate prekrasnu energiju za delovanje tokom cele sezone Riba pa ako se nešto treba promeniti; ako nešto menjate, ovo će biti savršeno vreme da to učinite.

17. marta Mars, vaša vladajuća planeta i planeta akcije, energije i motivacije, konačno će napustiti svoju postretrogradnu senu, dajući vam ogroman talas energije. Gurajte napred u svemu što želite učiniti, jer će Svemir biti na vašoj strani.

Mlad Mesec u Ribama 19. februara biće introspektivan. Možda ćete se povući da se fokusirate na neke mračne mislikoje ste imali, a kojima treba posvetiti pažnju. Ne bojte se onoga što je u seni. Prihvatite sve što vam se pojavi i vidite možete li mirno sedeti sa svim emocijama.

Pun Mesec 7. marta pada u znak Device, što će vam pomoći da unesete malo stabilnosti i strukture u sve što se pojavi. Ako ste radili previše, ovaj pun Mesec može vas inspirisati da se odmorite i potražite podršku ako vam je potrebna. Saturnov prelaz u znak Riba 8. omarta izneće na površinu puno nerešenih pitanja koja zahtevaju vašu pažnju. Saturn u Ribama može biti malo težak, ali budite uvereni ako se posvetite poslu, moći ćete ostvariti fantastičan napredak, piše Atma.

Bik

Vladavina Riba odlično je vreme da se fokusirate na ono što vam je uistinu važno. Verovatno je bilo mnogo promena u vašem životu tokom poslednjih nekoliko godina ili ste možda još uvek usred njih. Ove promene su posledica činjenice da se Uran, planeta promena i buđenja, kreće kroz vaš znak. Uran se planira zadržati do 2026., tako da je ovo spora energija s kojom učite živeti i prilagoditi joj se.

Sa Suncem u Ribama, sada imate priliku da se malo fokusirate na ono što želite negovati u svom životu. To je vaša prilika da usporite i smirite se s onim što zove vašu dušu. Kada poslušate ovaj poziv, znaćete tačno na što usmeriti svoju pažnj. S prelaskom Saturna u znak Riba 8. marta, možete očekivati promene ili preokrete neke vrste kada su u pitanju vaša prijateljstva, zajednice i grupe kojima se odlučite okružiti.

Vaša energija će verovatno biti posebno osetljiva pa vodite računa o tome s kim provodite vreme i kako se osećate kada ste u blizini određenih ljudi. Saturn će ostati u Ribama sljdeće 2,5 godine, tako da imate vremena raditi s ovom energijom i stvarno shvatiti koga želite držati blizu sebe.

Mladi Mesec u znaku Riba 19. februara donosi vam meku, isceljujuću energiju. To će vam pomoći u vašoj potrazi da razjasnite što vam je važno. Možda čak i potakne neke nove inspiracije oko vaših snova i ciljeva.

Pun Mesec u znaku Device 7. marta mogao bi osvetliti vaše odnose i ponovno uvesti ovu temu o tome s kim se odlučujete okružiti. Društvena povezanost je jedan od najvažnijih činilaca kada je reč o stvaranju sreće u vašem životu pa ako bi vašem životu trebalo malo više društvenih interakcija, sezona Riba biće sjajno vreme da to učinite svojim fokusom.

Blizanci

Zadnjih nekoliko meseci bili ste pod snažnim uticajem planete Marsa. Dok Mars neće otići do 26. marta, 17. Mars će konačno napustiti svoju post-retrogradnu senu. To znači da ćete osetiti talase sveže energije kako ulaze u vaš život. Vaši nivoi energije mogu čak dobiti podsticaj ili ćete se možda osećati više motivisani da obavite stvari.

Mars je vrlo muška energija, a muška nas energija može potaknuti da se krećemo, preduzmemo akciju i slijedimo ono što želimo stvoriti. Možda ste otkrili da ste, dok je Mars prolazio kroz vaš znak, morali raditi na tome da malo bolje uravnotežite svoju mušku energiju. Muška energija postoji u svima nama i nadilazi naš pol.

Mlad Mesec u znaku Riba 19. februara, osvetliće vašu karijeru. Ovo je fantastičan mlad Mesec za usmeravanje pažnje kada su u pitanju vaši ciljevi u karijeri. Ako ste u penziji, tu energiju takođe možete usmeriti u svoje osećanje svrhe i na ono čemu biste želeli posvetiti svoje vreme.

Pun Mesec 7. marta pada u znak Device i može privući vašu pažnju na vaš dom. Možda ćete morati biti uz člana porodice ili nešto u vašem domu treba vašu pažnju. 8. marta Saturn prelazi u znak Riba sledeće 2,5 godine, što će biti velika podrška za preuzimanje svih vaših ideja i izgradnju nečeg opipljivog s njima. Bićete u najboljoj poziciji da primite ovaj dar Saturna u Ribama, stoga razmislite o pretvaranju svojih kreativnih ideja u stvarnost, jer će Svemir biti na vašoj strani!

Konačno, kako dolazimo do kraja februara, biće otvoren portal zvezdanih vrata kada se Sunce poravna s Fomalhautom. Fomalhaut je jedan od četiri čuvara noćnog neba i dom je snažnog portala isceljujuće energije. Snažna iscjljujuća energija poteći će od 20. do 23. februara, stoga svakako upijajte u ovu energiju.

Rak

Ubrzo nakon što Sunce pređe u znak Riba, 19. februara imamo mladi Mesec u Ribama. Ovaj mladi Mesec može doneti inspiraciju za putovanje ili učenje nečeg novog. Ako ste se želeli vratiti u školu ili krenuti na kratki kurs, ovaj mladi Mesec će vam ponuditi fantastičnu podršku. Sve što možete učiniti da otvorite i proširite svoj um i svest biće favorizirano pod ovim mladim Mesecom.

Kako ovaj mladi Mesec pada u Ribe, a Saturn prelazi u Ribe 8. marta, ova energijamože dati neke tragove o tome što će doći od Saturna. Budući da Saturn ostaje u Ribama sljdeće 2,5 godine, verovatno ćete krenuti na putovanje učenja i rasta. Saturn u Ribama će vas učiniti mudrijima i pomoći vam da proširite svoj um na nove dimenzije.

7.marta, pun Mesec u znaku Device osvetliće nebo, donoseći neke balansirajuće talase zemaljske energije. Oko ovog punog Meseca postoji umirujuća energija koja vam može pomoći da se osećate sigurno da izrazite sebe i da se povežete s onim što se stvarno osećate. Možda ćete morati progovoriti pod ovim punim Mesecom. Nemojte se bojati zatražiti pomoć.

To je također moćno vreme za odlazak unutra, tako da možete otključati više te urođene intuitivne mudrosti koja živi u vama.

island
Foto: Shutterstock

Lav

Mladi Mesec u znaku Riba 19. februara nosi vrlo duboku i introspektivnu energiju za vas. Možda ćete morati ući u sebe ili razmisliti o tome šta osećate o nečemu. Možda ćete se suočiti s bolnom istinom, ali kada početni šok izbledi, naći ćete se u mnogo boljem položaju.

Više istine iz naše duhovne svesti uvek su utešnije i mogu nam pomoći da dobijemo širu perspektivu. Kako se Saturn kreće u znak Riba 8. marta, ovaj mladi Mesec mogao bi nam dati mali ukus onoga što dolazi. Ali ne brinite, Saturn u Ribama se neće osećati ovako teško sve vreme.

Pun Mesec 7. marta pada u znak Device i donosi fantastične prilike kada su u pitanju vaše finansije. Postoji velika energija izobilja oko ovog punog Meseca. Ako vam je potrebna pomoć s vašim finansijama ili porezima, ovaj pun Mesec takođe će poslati valove podrške da vam pomogne da obavite stvari.

Nemojte se bojati potražiti pomoć ili savet ako vam je potreban. Kako stignemo do kraja februara, biće otvoren portal zvezdanih vrata kada se Sunce poravna s Fomalhautom.

Sveukupno, sezona Riba 2023. je vreme kada ljuštite neke slojeve i dolazite do dublje istine o sebi. Ovo je vreme za traženje istine, ne bojte se onoga što ćete pronaći jer će vas to odvesti na viša mesta.

Devica

Mladi Mesec u Ribama 19. februara pokreće stvari i pojačaće vaše odnose. Značajna veza može ući u vaš život ili ćete možda morati promeniti način na koji ste pristupili određenoj vezi. Ako ste bili u potrazi za tom posebnom osobom, izložite se ovom mladom Mesecu, jer će zvezde biti poređane u vašu korist!

Veze uvek mogu biti nezgodne i često mogu potaknuti veliki rast, a ovo će biti tema za vas, ne samo kroz sezonu Riba, već sledeće 2,5 godine jer Saturn ulazi u Ribe 8. marta. Dok se Saturn kreće kroz Ribe nadolazećeg godina, fokus će zaista biti na vašim odnosima. Vaši odnosi će se promeniti tokom ovog razdoblja, što će vam pomoći da postanete stvarniji i autentičniji u njima.

Dok putujemo kroz ostatak sezone Riba, dolazimo do punog Meseca u Djevici 7. marta. Budući da ovaj puni Mesec pada u vaš znak, to je posebno! Postoji jaka intuitivna energija na koju se možete osloniti pod ovim punim Mesecom, stoga radite s intuitivnom mudrošću svog tela. Možda će vam takođe biti korisno doći u kontakt sa svojim fizičkim telom. Provedite vreme sami sa sobom, vežbajte, pogledajte se u ogledalo, meditirajte o tome kako se stvarno osećate.

Vaga

Mladi Mesec u Ribama 19. februara pokazuje da ćete biti vrlo zaposleni! Mogu vam se pojaviti novi projekti ili možete odlučiti preuzeti neku novu rutinu ili raspored. Energija oko toga je vrlo pozitivna pa se nadamo da će vas sve što vam se dogodi približiti vašim strastima i načinu na koji doista želite provoditi vreme.

Iskoristite ovu energiju mladog Meseca u Ribama da napravite raspored koji vam odgovara i da budete sigurni da radite stvari koje vas ispunjavaju i donose osećaj nagrade. 7. marta imamo odgovarajući pun Mesec u znaku Device. Ovaj Pun Mesec nosi neku duboku, možda čak i tešku energiju za vas. Tajne se mogu otkriti ili ćete se možda morati suočiti s nekim skrivenim informacijama koje menjaju način na koji ste radili stvari.

Ako se nešto činilo skrivenim od pogleda ili nedostižnim, ovaj pun Mesec može doneti svetlo. Saturnov prelazak u znak Riba sledeće 2,5 godine takođe će biti događaj od prekretnice ove sezone. Saturn u Ribama će vam izazvati probleme oko vašeg životnog stila i rutine.

Foto: Shutterstock

Škorpija

Mladi Mesec u Ribama pokreće energiju sezone i donosi pozitivnu, svežu energije u vaš život. Opustite se i igrajte pod ovim mladim Mesecom. Dovedite se u stanje radosti fokusirajući se na male stvari koje vas ispunjavaju i donose vam zadovoljstvo.

Krajem meseca biće otvoren portal zvezdanih vrata kada se Sunce poravna s Fomalhautom. Kako prelazimo u mart, 7. imamo pun Mesec u znaku Device. Ovaj pun Mesec privući će vašu pažnju na ljude kojima se odlučite okružiti. Jako je važno imati snažne ljude koji vas podržavaju u svom životu pa se pod ovim punim Mjsecom potrudite okružiti se takvim ljudima. Ako vam je potrebno više zajednice u vašem životu, ovaj pun Mesec će osvetliti put.

Dan nakon ovog punog Meseca, Saturn čini svoju prekretnicu u znaku Riba. Biće vreme da razjasnite šta za vas znači ljubav i što znači biti dobar prijatelj. Do trenutka kada Saturn završi u ovom delu vaše karte, imat ćete dublje i zrelije razumevanje vrsta ljudi koje trebate u svom životu.

Stelac

Sezona Riba započinje s mladim Mesecom u znaku Riba. Ovaj će Mesec aktivirati probleme koji se odnose na vaš dom i porodično okruženje. Možda ćete morati biti uz člana porodice ili nešto u vašem domu može zahtevati vašu pažnju.

Kako dolazimo do kraja februara, imamo otvorena moćna zvezdana vrata jer se Sunce poravnalo s kraljevskom zvijezdom, Fomalhautom. 7. marta događa se pun Mesec u znaku Device, koji će osetliti vašu karijeru! Veliki radni projekt mogao bi dosegnuti tačku završetka ili biste se mogli naći u situaciji da prihvatate nagrade i počasti za sve što ste radili.

Samo jedan dan nakon punog Meseca, Saturn prelazi u znak Riba gdj će ostati sledeće 2,5 godine. Saturn u Ribama će vas voditi da se fokusirate na uspostavljanje ravnoteže u načinu na koji dajete i primate energiju u svom životu, posebno kada je u pitanju ravnoteža posla i privatnog života. Možda će vam se pažnja privlačiti u svim smerovima, ali cilj će biti pronaći sredinu.

Jarac

Mladi Mesec u Ribama 19. februara prvi je glavni događaj sezone i donosi talase energije u vaš život. Ovaj mladi Mesec će vas inspirisati da govorite svoju istinu i da se povežete s onim što stvarno osećate o nečemu. Izgovaranje svoje istine može biti suprotstavljajuće, ali i osnažujuće.

Mars će se vratiti svojoj uobičajenoj brzini i snazi od 17. marta nadalje, tako da će vam to pomoći da potaknete svoj zamah i pobrinete se da sve reči koje izgovorite budu u skladu s radnjama koje preduzimate.

Dok je Saturn u Ribama sledeće 2,5 godine, možete se takođe osećati kao da ste izgubili glas. Ovo je samo kako biste se stvarno mogli povezati s onim što osjćate pre nego što progovorite. Vaše mišljenje o stvarima takođe se može promeniti.

Konačno, pun Mesec u znaku Device osvetliće nebo 7. marta! Ovaj pun Mesec poslaće vam talase inspiracije. Možda ćete dosegnuti novu tačku duhovnog rasta ili odlučiti pohađati kurs ili radionicu. Možda čak dobijete želju da odete na neko putovanje kako biste na taj način proširili svoj um.

Foto: Shutterstock

Vodolija

Sunce se upravo pomaklo iz vašeg ugla zodijaka. Nadamo se da ste tokom ovog vremena uspeli upiti njegove zrake i uneti ih u svaki ugao svog života. Kako ulazimo u sezonu Riba, osećaćete se spremni i puni energije da prihvatite ono što je pred vama.

Mladi Mesec u znaku Riba 19. februara će vas ohrabriti da izađete u svet! Nema više skrivanja, nema više uzmicanja, vreme je da izađete van i iskoristite sve što vam život nudi.

Pun Mesec 7. marta pada u znak Device i vodiće vas da se fokusirate na svoje financije. Ovo bi bilo dobro vreme da sredite svoju finansijsku situaciju ili da napravite novi budžet za rad.

Obilje je takođe na vašoj strani pod ovim punim Mesecom, stoga ostanite otvoreni za ono što vam Svemir donosi. Glavni događaj za sezonu Riba 2023. je Saturnov prelazak u Ribe. Možda ste dobili neke teške lekcije, ali počećete videti plodove svog rada.

Ribe

Vi ste zvezda sezone i svašta se događa u vašem uglu zodijaka! Vaša sezona počinje s mladim Mesecom u Ribama – osećaćete se obnovljeno i spremno proslaviti ovo novo putovanje oko Sunca.

Ako vaš rođendan pada blizu ovog mladog Meseca, godina koja je pred vama biće ispunjena novim prilikama i novim početcima. Obavezno ih zgrabite i iskoristite! Kako stižemo do kraja februara, Sunce će se poravnati s kraljevskom zvizdom, Fomalhautom, otključavajući zvezdana vrata visoke energije.

Kao Riba, vi ste u primarnoj poziciji da osetite ovu energiju, stoga je svakako upijajte! Energija je na vrhuncu 21. februara, ali će se zadržati nekoliko dana s obe strane ovog datuma. Ako vam je rođendan blizu 21. februara, onda je Fomalhaut za vas zvezda vodilja i to vrlo povoljna!

Kako prelazimo u mart, 7. imamo pun Mesec u znaku Device. Ovaj Pun Mesec će aktivirati vaše odnose. Možda ćete sklopiti partnerstvo s nekim ili možda čak upoznati nekog posebnog. Možda ćete takođe produbiti svoju vezu s drugima.

***
BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram