Tri horoskopska znaka koji se ovog leta najbolje provode

provod
Ljudi u klubu, Foto: Dmitriy Shironosov / Alamy / Alamy / Profimedia

Leto je. Sunce sija, dani su dugi, živimo slobodnije i trudimo da se zabavljamo što više. A ako je verovati zvezdama, tri horoskopska znaka u letnjem periodu zabavljaće se više od ostalih.

Lepe uspomene neće zaobilaziti ni druge, ali tri znaka će ipak istaći i jednom kada zagazimo u jesen moći će da kažu da je iza njih jedno od najboljih leta u njihovom životu. Ovo su oni, piše Zadovoljna.hr.

Lav

Lavice, ovo leto je vaše. Ako već niste, počnite da kujete planove što pre. Zvezde su složene tako da je pred vama leto puno vatrene strasti, a 22. jula ulazimo i u sezonu lavova kada ćete još više biti u svom elementu. Čeka vas rođendan koji ćete slaviti danima, a i ljubavni horoskop vam je naklonjen pa biste negde oko 23. jula mogle dočekati i svog princa na belom konju (ako on već nije s vama).

Pročitajte još:

Vodolija

Ovo leto bićete puni energije. Pred vama je zato leto uživanja u suncu i druženja – a ta druženja doneće vam puno lepih stvari. I ljubav će vas maziti. Slobodne dame uživaće u neobaveznom koketiranju, a na pomolu bi mogla da bude i nova romantična veza. One zauzete uživaće u kvalitetno provedenom vremenu s partnerom.

Jarac

Popis završavamo s Jarčevima kojima će leto biti spektakularno. Bez previše truda ispunjavaće se sve vaše želje, materijalne, romantične, seksualne… Pred vama je jedno srećno leto, a u jesen ćete ući puni lepih uspomena.

***

Bonus video: Sladoled

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram