Ljubavni horoskop do kraja godine vraća bivše i buru strasti

Foto:shutterstock

Rakovi će se zaljubiti kao nikad do sada, a čak to može biti i tajna ljubav. Jarci će do 28. avgusta delovati misteriozno, a seksipil je naglašen. Mnogi baš sada mogu osvojiti koga god požele!

Šta čeka u ljubavi svaki znak Zodijaka do kraja godine, otkriva astrološkinja Željka Knežević za Atma.hr.

OVAN

Pred vama je dosta uzbudljiv period kada je ljubav u pitanju. Mnogi Ovnovi mogu imati par težih situacija koje se mogu razrešiti do kraja godine. Venera, planeta ljubavi, čini vas privlačnim, senzualnim i srećnim što imate partnera pored sebe.

Veliku strast možete očekivati kada Mars bude tranzitirao kroz vaše polje partnera, od 15.09. do 29.10. Velika ljubav, zaljubljenost, strast, će vas usmeriti ka kvalitetnom partneru i ozbiljnoj vezi ili braku. Ako već imate partnera, onda imate veliku želju da vaša ljubav bude još dublja i nije vam bitno jeste li službeno u braku.

Vrlo bitna stvar je i od strane retrogradnog Merkura od 27.09. do 18.10., gde se mogu osobe iz prošlosti vraćati u vaš život pa je na vama izbor hoćete li odoleti iskušenjima. Pojedine osobe se i vraćaju starim ljubavima s ponovnom šansom. Vaša planeta Mars ulazi u Škorpijua i samim tim jača vaš libido i daje vam ogromnu strast koja se teško može suzbiti.

romantični par
Foto: Shutterstock

BIK

Kada je ljubav u pitanju vi više nemate strpljenja kao ranije. O svemu sada treba dobro razmisliti i ne brzati, jer će ovaj period biti teži.

Pojedini Bikovi bi trebalo da nauče kome daju svoje poverenje da bi izbegli teže posledice. Vašim petim poljem tranzitira Mars od 29.07. do 14.09. što će stvoriti veću strast i pospjšiti vašu ljubavnu stranu života. Budi se želja da više vremena provodite s voljenom osobom ili ako nemate partnera sada možete upoznati srodnu dušu.

Pojedini Bikovi će poželeti da osveže svoj ljubavni život i vratiti ga na početak, kakav je bio. Moguće su i veće neke obaveze kod pojedinih pa da nemate vremena za partnera. Slobodne osobe treba da paze kome poklanjaju svoje srce i bolje upoznaju osobu pri nego uđu u vezu.

Tokom perioda pomračine 04.12. (u vašem osmom polju), možete se lepo povezati s partnerom i obogatiti vaš intimu. Sredinom decembra Mars prelazi u vaše osmo polje pa možete imati totalne transformacije i preokrete.

BLIZANCI

Mnoga unutrašnja emotivna događanja mogu doći na preispitivanje pa može doći do neprijatnih situacija. Mnogi Blizanci sada treba da donose odluke razumno. Svakako treba da pazite šta pričate posebno u periodima retrogradnog Merkura. Ako ste u dugoj vezi ili braku nikako ne pokrećite flert da bi izašli iz monotonije, jer lako možete narušiti poverenje kod voljene osobe.

Slobodni Blizanci mogu uživati u zabavama i provodu, a vaš optimizam može privući lepa iznenađenja. Od 15.09. do 29.10. Mars će tranzitirati kroz vaše polje ljubavi udružen s retrogradnim Merkurom, što vam može vratiti neku staru ljubav u vaš život, naravno ako ste slobodni. Zauzeti bi takođe želeli da ta strast se ponovo rasplamsa.

Već 15.12. Mars ulazi u Strelca i vaše polje partnerskih odnosa što može doneti veću strast s vašim partnerom. Slobodni Blizanci odlučuju odabrati sigurnog i ozbiljnog partnera i skrasiti se. Usled dva pomračenja oko 26.05. i 04.12., vi se možete rešiti emotivnih blokada i imati odlične mogućnosti za ljubavne prilike ili razrjšenje nepovoljnih emotivnih problema.

Krvna grupa, ljubavnici
Foto: Shutterstock

RAK

Mnogi Rakovi se oslobađaju nekih ograničenja i blokada kada je intima u pitanju. Vaša emotivnost i osetljivost može vas odvesti u nervozu i distanciranje od partnera. Imajte u vidu da partner ima razumevanja za vas pa mu priznajte vaše strahove i blokade da zna o čemu se radi, a vama će biti mnogo lakše.

Leto će doneti uzbudljive i romantične dane za vaš ljubavni život koji će biti u potpunosti lep i srećan. Pojedini Rakovi mogu se zaljubiti kao nikad do sada pa čak to može biti i tajna ljubav. Ipak razmislite je li to za vas dobro i ne živite u oblacima.

Jak emotivan život vam pruža tranzit Marsa kroz Škorpiju d 30.10. do 14.12. pa možete svoju vezu ili brak ojačati. Slobodni Rakovi sada imaju veću snagu strast i energiju za poznanstvo nove osobe i lepo povezivanje na dubljem nivou s njom.

LAV

U vašem polju partnerskih odnosa se pravi ozbiljan preokret. Dovedite svoju vezu u sigurno i poboljšate svoj odnos s partnerom. Svakako da će doći i do odlazaka nekih osoba iz vašeg života s kojima niste imali dobru konekciju i sličan pogled na život.

Jupiter će vam pomoći vam da lako naučite neke stvari i otpustite prošlost da bi se napravilo neko prazno mesto za nove osobe u vašem životu. Sada gledate i birate pažljivo koga puštate u svoj život, ali ne preterujte.

Bilo bi dobro da se malo povučete u tom periodu i dobro razmislite što i kako dalje. Kako je Neptun već duže u vašem polju intime i biće cele godine tu, onda bi trebalo otvoreno da pričate s vašim partnerom i osloboditi se strahova pa da međusobno otkrivate neke nepoznanice.

Pojedine osobe mogu duhovno napredovati u svom emotivnom životu. Kada bude pomračenje Sunca 04.12. vi možete biti obasjani u vašem ljubavnom životu. Mnoge osobe mogu povratiti svoju strast u vezi, dok pojedine mogu upoznati kroz druženje i zabavu idealnog partnera. Vaša planeta ljubavi, Jupiter, će biti u Ribama i vašem polju intime do 27.07. pa u tom periodu imate duplu sreću.

zaljubljeni par
Foto: Shutterstock

DEVICA

Vaša zahtevnost i izbirljivost može vas natjrati da radite na sebi kada su ljubav i partnerski odnos u pitanju. Slobodne Device su zacrtale da njihov partner bude savršen pa ako nema takvog, a sami znate da takav ne postoji, onda se odlučite šta želite. Više sebe cenite i uspostavite istinski odnos s partnerom.

Pluton u vašem polju ljubavi, u Jarcu, će vam pomoći da izvršite transformacije na bolje u vašem ljubavnom životu. Transformacija vas može osloboditi da budete otvoreniji, da više gledate i poštujete sebe i da vas partner više ceni. Neptun će tranzitirati elu godinu u vašem polju partnerstva pa možete dublju ući u duhovnost, biti empatični i davati iz samilosti, ali ipak pazite ako vam nije uzvraćeno istom merom.

Slobodne osobe mogu imati lepu priliku za upoznavanje interesantne osobe do 27.07. kada Jupiter uđe u Ribe. Venera će biti retrogradna u Jarcu od 19.12.2021. do 29.01.2022. pa u tom vremenu, ako ste nezadovoljni u ljubavi – možete raskinuti ili se u vaš život može vratiti jedna stara ljubav.

VAGA

Došlo je vreme sada da poradite na vašem ljubavnom životu. Pojedine Vage koje nisu uspele staviti svoju vezu u harmoniju i ono što one žele onda bi mogle okončati tu priču. Moguće je da ste bili stalno okrivljeni u vezi ili braku pa sada više nemate snage da ispravljate i da se pravdate.

Mnoge blokade mogu biti uklonjene, dok neke treba duže da rešavate.

Razrešenje nekih nedoumica vas može učiniti srećnim. Slobodne osobe mogu upoznati osobu potpuno suprotnu od one koju očekuju. Primetićete kako vam i ona odgovara jer možete od nje naučiti puno toga i proširiti pogled na život.

seks korona
Foto:Shutterstock

ŠKORPIJA

Vaše polje ljubavi je u Ribama gde će Neptun boraviti tokom godine i Jupiter će na kratko biti u Ribama do 27.07. pa ako imate partnera, možete se lepo duhovno povezati s njim. Slobodne osobe biti će spremne za nova poznanstva. Najviše bi vam odgovarala osoba koja je duboko u duhovnosti i živi takav život.

Zauzete osobe mogu pokrenuti osveženje u svojoj vezi ili braku. U vašem polju partnera Uran će biti cele godine pa možete očekivati iznenadne promjne, pobune pa čak kod pojedinih osoba povremene prekide i mirenja. Slobodni mogu biti privučeni nesvakidašnjim i neobičnim osobama.

Pomračenje Meseca 19.11. je u vašem polju partnera, onda možete ishitreno ući u vezu s osobom koji nije najbolja za vas. Može se u vaš život vratiti jedna stara ljubav ili neko ko vam je prijatelj može postati nešto više, jer ste to oboje potajno želeli.

STRELAC

Možda vi uvek ne znate šta je dobro za vas, ali sve će biti protiv vaše neke ljubavi, a samo ste vi za. Još do 22.07. Mars će biti u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa možete krenuti u čistku u vašem krugu ljudi, kada shvatite ko je iskren, a tko ne.

Mnogi Strelci se mogu uozbiljiti kada je ljubav u pitanju. Slobodni bi se mogli posvetiti osobama koje su uz njih i koje su iskrene, koje vas vole i poštuju. Donošenje nekih važnih odluka u ljubavi može se događati do 28.07., u smislu da se odlučite, da dobijete šansu za popravni dok se s tim ne slaže vaša porodica.

Seksipil će biti izražen i želja da se dublje povežete s partnerom i niko vam ne može odoleti. Slobodne osobe mogu imati priliku da dožive prelepu ljubavnu priču i zauzeti će kraj godine dočekati u ljubavi i harmoniji.

Foto: Shutterstock

JARAC

Zauzete osobe žele nešto novo da probaju, ali nisu sigurni kako će to videti partner. Slobodni Jarci bi mogli probati neke nove stvari s osobom koja je oslobođena u pogledu na ljubav.

Vaša transformacija se događa i mnogi su romantičniji te velikodušno delite emocije s partnerom koji će biti pomalo i začuđen.

Do 28.08. ćete delovati misteriozno, a seksipil je naglašen. Mnogi Jarci sada mogu osvojiti koga god požele!

VODOLIJA

Slobodni se ne zadovoljavaju površnim vezama već gledaju da to bude partner koji je ozbiljan za vezu.

Mars će pojačati vašu strast od 29.07. sve do 14.09. pa će libido biti pojačan, a samim tim i emocije pa osobe u vezi ili braku čine sve da naprave idealan ljubavni odnos.

Jedna vrlo seksipilna osoba vam može ući u život i učiniti ga vrlo lepim.

Foto: Shutterstock

RIBE

Želje se bude pa ako imate partnera, vi mu pružate veliku naklonost. Strast je na visokom nivou i neće vam nedostajati. Pojedine Ribe koje su slobodne mogu imati strast s osobom koja im u potpunosti ne odgovara pa se samo mogu površno zadovoljiti.

Vaše polje partnera je u Devici i Mars će tu tranzitirati od 29.07. do 14.09. pa ako ste u vezi ili braku možete se potruditi da zadovoljite partnera i pomognete mu što će ga mnogo veseliti. Slobodne Ribe se mogu zainteresovati za jednu osobu koja im odgovara pa je moguće da s njom uđu u vezu.

Ipak ne žurite i slušajte svoju intuiciju. Mars će boraviti u vašem polju intime od 15.09. do 29.10. što kod pojedinaca može izazvati problem u intimnom životu u vidu blokade pa ujedno poradite na tome i rešite problem. Moguće je da vam baš ovo razrešenje donese lepši život s partnerom u intimi i ljubavi.

***

Bonus video: Prvo gej venčanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram