Tri astro znaka treba da budu na oprezu sledeće nedelje: Dolaze velike promene

Foto: Christian Santi / Alamy / Alamy / Profimedia

Evo kojim znakovima astrologija predviđa razočaranje sledeće nedelje.

Razočaranje je nešto o čemu učimo od vrlo ranog detinjstva: osećaj da smo iznevjereni, da nas neko ne shvata ili nas je iznevjerio, obećanja koja se krše, snovi koji se ne ostvaruju, pa čak i razočaranje samih sebe.

Evo kojim znakovima astrologija predviđa razočaranje sledeće nedelje.

Bik

Bikovi bi se u idućoj nedelji mogli osećati razočarano zbog svojih finansijskih (ne)prilika. Mogu se suočiti s nekim neočekivanim troškovima koji će im poremetiti planove i dovesti ih u finansijski rizik. Važno je da Bikovi ostanu mirni i racionalni i da ne donose nagle odluke, piše Index.

Lav

Lavovi su po prirodi vrlo samouvereni i ponosni, pa bi se mogli razočarati ako se suoče s kritikom ili neuspehom. U idućoj nedelji mogu se suočiti s nekim neprijatnim situacijama koje će ih inspirisati na samorefleksiju. Važno je da se fokusiraju na svoje prednosti i ne dozvole da ih neuspeh obeshrabri.

Foto: Shutterstock

Strelac

Strelci su po prirodi optimistični i avanturistički nastrojeni, pa bi se mogli razočarati ako se njihova očekivanja ne ispune. U idućoj nedelji mogu se suočiti s nekim preprekama koje će ih sprečiti u ostvarivanju svojih ciljeva. Važno je da Strelci ostanu pozitivni i fleksibilni i da prilagode svoje planove novonastaloj situaciji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram