Saturn je ušao u Ribe – ovim horoskopskim znacima preokrenuće život iz korena

Foto: Credit line: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ove znakove čeka novi početak.

Saturn je 7. marta posle 26 godina ušao u znak Riba, gde će se zadržati sve do februara 2026. godine.

Sledeće skoro tri godine okarakterisaće period prelomnih životnih trenutaka i važnih odluka. Neće stalno biti lako, no zvezde predviđaju da ćemo postati zreliji i mudriji, te presložiti neke stare stvari na svoje mesto.

Saturn u Ribama teraće nas da grabimo sve pred sobom i ne damo da nas prošlost poljulja. Posebno se to odnosi na četiri horoskopska znaka koja će najviše osetiti njegov uticaj.

Blizanci

Astrologija često percipira Saturna kao mudrog učitelja koji nas izvodi na pravi put, odnosno vrši pozitivan uticaj na određene aspekte života. Tako će Blizanci od danas, pa do 2026. osetiti njegov uticaj. Saturn će ih naterati da se u narednom periodu iskažu u karijeri te da počnu ozbiljnije shvatati sopstvene ciljeve. Dosta je pustih snova i umesto toga već danas uzmite stvar u svoje ruke.

Do 2026. mogli bi ozbiljno izgraditi karijeru. Nailazićete na brojne izazove, ali ćete ustati i prihvatiti poraz. Trud će ti se isplatiti, no toga ćete tek naknadno biti svesni. Saturn je na strani vaše karijere!

Devica

I dok će Blizanci zablistati u karijeri, Devicama će Saturn nagovestiti da je vreme za ozbiljne veze i predanost. Ako ste u vezi, do 2026. verovatno ćete se venčati. Saturn ne toleriše nezrelost i ružno ponašanje, pa bi vas ova planeta mogla upozoriti da ste pogrešili, odnosno podsticati na izgradnju dubljih odnosa. U ovom periodu sigurno ćete profitirati – barem što se tiče ljubavi.

Strelac

Strelcima u sledeće tri godine preokrenuće se život. Ako dosad niste bili bliski s određenim članovima porodice, Saturn će te to preokrenuti iz korena. Počećete misliti o psihičkom zdravlju i naučiti razdvojiti privatno od poslovnog. Radićete na izgradnji kvalitetnog odnosa i shvatiti da je porodica zaista najvažnija.

Ribe

Uticaj Saturna biće najintenzivniji kod Riba. Ribe će u sledećem periodu raditi na sebi više nego ikada, pritom će biti previše samokritične, no to će im pomoći da shvate šta treba promeniti.

Od sada, pa do 2026. biće vaše vreme. Izgradićete samopouzdanje, više ćete ceniti drage ljude, a zablistaćete i na poslu. Sedmi mart 2023. za vas je bio velika prekretnica. Počnite da radite na sebi  – Saturnova energija je uz vas, prenosi žena.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram