Tri astro znaka koji će se obogatiti u martu

horoskop
Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Koji znakovi mogu da se nadaju većem novcu ovog meseca?

Ako je verovati zvezdama, mart će biti izvrstan za neke osobe kada su finansije u pitanju.

Ovog meseca se očekuju dva velika astrološka događaja – Saturn će iz Vodolije preći u Ribe, a Pluton će nakon 15 godina napustiti Jarca i ući u Vodoliju. Sve će to imali veliki uticaj na astrologiju, te je dobro saznati da li je vaš horoskopski znak među srećnicima koji bi u martu mogli da se obogate.

Jarac

Mart će biti odličan za vaše finansije. Verovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da sebi priuštite nešto što već dugo priželjkujete. Mogli biste da dobijete ponudu za novi posao koji će biti jako dobro plaćen. Izvrsno je vreme da otplatite dug i počnete da štedite.

Vodolija

Saturn će u martu napustiti vaš znak, što vam donosi velike finansijske prilike. Mogli biste da dobijete neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je takođe dobar mesec za prodaju nekretnina. Ako ste nedavno uložili novac, mogli biste da primetite da je zarada počela da vam se povećava. Iskoristite ovaj pozitivan period za poboljšanje svoje finansijske situacije, piše story.hr.

Ovan

U martu ćete dobiti finansijsku pomoć od bliskog prijatelja ili člana porodice. Mnogi će za svoj trud i dobre rezultate na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćen posao. Ovaj bi mesec mogao da bude dobar i za investicije, ali samo ako ste oprezni i ako pre odluke proverite sve moguće rizike.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram