Tri astro znaka kojima od 29. aprila sledi ljubavni brodolom

horoskop
Foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

Ako je verovati zvezdama, za tri horoskopska znaka sledi zahlađenje u ljubavi tokom vladavine Merkura u Blizancima od 29. aprila 2022.

Ovu energiju možete da pokušate da zaustavite, ali teško da ćete uspeti jer, kad se ohladite u ljubavi, obično nema nazad, piše Your Tango. Istina je da je u vezi uvek i svađe i razmirica i mnogo toga se da rešiti, ali kada se emocije ugase, kraj je obično tu. Za tri znaka Zodijaka baš to je vrlo verovatno od 29. aprila – osećaj da nemate više ništa zajedničko s partnetom i da bi vam zapravo s nekim dugim bilo mnogo bolje.

Blizanci

Vi kad prekidate, prekidate stvarno. Kad se ohladite, partneru ne ostavljate drugog izbora osim da ostane u samoći. Pritom, ispostavlja se da ste vi u glavi uveliko sa svim završili, a partner nema pojma zašto je tako. U srži svega je najverovatnije to što vam komunikacija često slabo ide.

Od 29. aprila je moguće da ćete se osećati uvređeno zbog osobe sa kojom ste. Umesto da za početak udahnete i razmislite, odlučujete da zauvek odete, ostavljajući partnera da se pita šta je pošlo po zlu i kako je moguće da je toliko loše da ga napuštate.

U suštini vi izbegavate sukob i zapravo odlazite bez ikakvog objašnjenja. Ohladili ste se i donosite jednostranu odluku da završite vezu, pod vašim uslovima, sami.

Vaga

Od 29. aprila vrlo verovatno shvatate da ne osećate više ništa prema partneru, i to jer ste pronašli nekog novog. On vam je mnogo zanimljiviji od osobe s kojom ste. Mislite kako je život kratak i da treba otići čim osetite da ljubav gasne.

Najbitnije vam je kako se vi osećate, a manje mislite o tome kako će sve podneti partner jer je on za vas manje-više kolateralna šteta.

Ume da deluje neverovatno koliko možete da budete hladni kada odlučite da odete iz veze.

Vrlo je moguće da će vaš patner zbog svega biti u velikoj konfuziji da će mu trebati neko vreme pre nego što zaključi da je skrajnut zbo nekog novog u vašem životu.

Vodolija

Vrlo je moguće da ćete biti rezervisani prema partneru tokom tranzitne oluje od 29. aprila 2022. Odlučićete da vam je dosta, obavestićete svog partnera o svemu, on će verovatno tugovati, a vi ćete kolutati očima dok sve ne bude gotovo.

Zatim ćete krenuti dalje, zadovoljni što ste završili s nekim ko vam ne odgovara i napravićete mesta za onoga ko je sledeći na vašoj listi.

I vi jednom kad krenete napred, nema nazad, vodite se svojim izborima i njima sve podređujete. Verujete da će i bivši partner svakako preboleti i takođe nastaviti dalje.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram