Tri astro znaka kojima mlad Mesec 9. februara donosi fenomenalnu promenu u ljubavi

horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mlad Mesec u Vodoliji 9. februara mogao bi postati pravi bljesak sreće za nekoliko znakova Zodijaka i zauvek im promeniti život. Jeste li među njima?

Lav

Mlad Mesec se događa u vašem partnerskom sektoru, što znači da to može doneti fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život.

Stvar je u tome što će vaš vladar Sunce biti u konjunkciji s Plutonom u kvadratu s Uranom – što će delovati doslovno poput talasa strasti koji može da promeni sve.

Možda ćete se sresti pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubiti u osobu s kojom niste ni očekivali razvoj veze.

Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana s vašim poslom.

Bik

Mlad Mesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – verovatno je poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti s osobom višeg statusa od vas.

Na taj dan vladar sektora odnosa, Pluton, za vas započinje novi 20-godišnji ciklus koji će krenuti potpunom transformacijom načina na koji vidite odnose.

Poželećete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a što je najzanimljivije, upravo ćete to osetiti u februaru.

Ovan

Mlad Mesec događa se u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, spojiće se sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima.

Možda se nećete prepoznati, budući da je Uran u sektoru samopoštovanja i može doneti tako jake osećaje da fizički osećate ogroman naboj energije – kao da vam je ceo život počeo da doslovno vibrira od te ljubavi, piše Atma.hr.

Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano s radom u timu ili grupi istomišljenika.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram