3 astro znaka koje u februaru očekuje vrtoglav uspon u karijeri

horoskop
Foto: Eye Candy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mladi Mesec u ambicioznoj Vodoliji u februaru donosi velike promene na poslu. Tri astro znaka dobiće posebnu pomoć Plutona i Venere s Marsom da naprave veliki proboj u karijeri.

Bik

Mladi Mesec 9. februara biće u vašem sektoru karijere, što ukazuje na veliko unapređenje ili novi zadatak. Suština je da će vaš vladar Venera biti u znaku Jarca koji je odgovoran za napredovanje i pod uticajem Marsa dobiće puno energije za iskorak.

Važno je da je Uran, dispozitor mladog Meseca, u vašem znaku, što znači da će doneti potrebu da promenite svoj uobičajeni način delovanja kako biste ostvarili svoj cilj.

Stoga će se novi cilj sigurno pojaviti pred vama, ali ćete morati da ga postihnete koristeći apsolutno jedinstvene metode. Zato se početkom februara možete odlučiti i za učenje, piše atma.hr.

Vodolija

Mladi Mesec 9. februara je u vašem znaku, što bi moglo doneti potpuno novi ciklus u vaš život.

Sunce i Mesec biće u kvadratu s Uranom u vašem sektoru kuće i porodice u vreme događaja, pa ćete morati da ozbiljno promenite svoje navike i kućnu rutinu kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Vi ćete to shvatiti kao krizu i nova situacija će vam doneti strahove povezane sa strahom od gubitka uobičajenog načina života.

Ovan

Mladi Mesec je u vašem timskom sektoru, što bi vam moglo doneti novi tim na poslu, ali ovi ljudi su delom povezani s vašim prošlim vezama. Na primer, stari kolega se može vratiti i ponuditi zajednički rad na novom projektu.

Takođe ćete biti više uključeni u aktivnosti koje zahtevaju korišćenje nekih inovativnih tehnologija i marketing zajednice.

Verovatno ćete razmišljati o pokretanju ličnih društvenih mreža i izradi veb stranice za promovisanje svojih usluga.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram