Vikend horoskop: Škorpija preuzima volan, slobodni Ovnovi da otvore oči

horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Saznajte šta horoskop za vikend od 2. do 4. februara 2024. donosi vašem znaku.

OVAN

Vikend u vama budi i podupire snažnu želju za postizanjem porodičnog savršenstva i blagostanja. Oni pripadnici vašeg znaka koji su trenutno u vezi, tražiće potporu partnera i biće im potrebno da znaju kako imaju savezništvo na koje se vredi osloniti. Slobodni Ovnovi, mogli bi upravo sada upoznati osobu koja im odgovara. Otvorite oči. Tražite li ideale, ne nalaze se nužno u mašti, već u vašem okruženju.

BIK

Suviše se lično vežete uz jedan projekat, bilo da je reč o radnom zadatku ili privatnoj obavezi. Težite da date svoj maksimum, jer osećate kako ćete postići i više od onoga što ste prvobitno zamišljali. Na dobrom ste putu. Pripazite ipak na svoje emocionalno stanje jer se dajete intenzivno, a ne želite da vas sada preplave emocije. Dajte sebi malo oduška putem fizičke aktivnosti. Sve možete, sve ćete stići.

BLIZANCI

Ako odlučite da sebe častite kupovinom, ostanite prisebni jer lako biste se mogli naći u zanosu, a kasnije vam on neće prijati. Upitajte se šta utapate u ovoj radnji i koju emociju maskirate. Radije razmazite ljude do kojih vam je stalo i produbite odnose. Ako ste slobodni, napokon ćete se odlučiti da odvojite svoje vreme za nekoga posebnog.

RAK

Iako ste po prirodi brižni i zaštitnički nastrojeni, ovog vikenda planetarna poravnavanja mogu uticati na vaš odlazak u krajnost. Pripazite! Ne želite nikoga da gušite. Prepoznajte granice i držite ih se. Trenutno ste zapravo vi ti kojima je potrebno da vam ostali pokažu i daju pažnju. Posvetite se zato sitnicama koje volite, koje ostavljaju utisak prijatnosti i sigurnosti. I opustite se. Nije vreme za forsiranje bilo čega. Naprotiv, slobodni ste da uživate.

LAV

U vama se budi mali emotivac koji žudi za negom. Neke stvari do sada ste želeli očuvati u obliku tajni, ali sada treba da ih podelite s određenim osobama. Otvorite se i razgovarajte o trenutnom stanju, ali pazite ipak koliko ćete podeliti. Budite otvoreni, ali tek koliko je potrebno. Vi kontrolišete i treba toga da se prisetite.

DEVICA

Bliska osoba trenutno se nalazi u problemu, a vi ste spremni da pomognete. Ali, pazite na meru. Već smo vas upozorili na to. Znate svoje limite i sada vam nisu potrebna dodatna opterećenja. Umesto finansijski pomozite planiranjem, nuđenjem druge perspektive, delovanjem. Sposobni ste da vodite druge i vaš je savet neizmerno koristan.

VAGA

U vama tinja intenzivna želja za pažnjom, a možete da je dobijete svojim delovanjem. Isključivo od toga zavisi hoćete li dobiti pozitivan ishod. Svesni ste svojih kvaliteta, razvijajte ih i posvetite im se ovog vikenda. Upitajte sebe treba li vam zaista validacija drugih? Jer, ono što radite, radite kako biste ispunili prvenstveno sebe i svoje potencijale.

ŠKORPIJA

Privrženi ste određenoj vezi, odnosu, ali možda ste izgubili osećaj za meru. Sentimentalno se prisećate elemenata tog odnosa i preplavljuju vas snažna osećanja. Nalazite se na raskrsnici i niste sigurni želite li da nastavite da gradite ili vam je potrebno da se udaljite. Niste u poziciji moći, a ovog vikenda imate priliku da je vratite. Da preuzmete kontrolu. Možete li to? Apsolutno da.

STRELAC

Imate potrebu da se odmaknete od rutina i da uvedete promene u život. Entuzijastični ste i težite transformativnim iskustvima. Zašto se onda ne pomerate u tom smeru? Šta vas koči? Već ovog vikenda samo slobodno skočite i počnite da sprovodite nove odluke. Ne možete da izgubite. Ako ste u vezi, a niste sigurni šta vam donosi, upitajte se jeste li s partnerom na istom nivou, tačnije ima li tu prostora za zajednički rast. Možda je potrebno uvest tek dašak nečeg novog, sitnice, kako bi se vezi vratila pozitivna energija.

JARAC

Potrebno vam je društvo, akcija. Ne morate biti u centru pažnje, ali željni ste prijatnih razgovora i razmena ideja. Ovog vikenda Zvezde pozivaju zauzete Jarčeve da se posvete partneru. Neko vreme ste bili distancirani, suviše zauzeti. Imate ljubavi i pažnje da ponudite pa to i učinite. Povežite se sa svojim emocijama umesto da bežite od njih ili ih sakrivate.

VODOLIJA

Puno ste uložili u svoj posao ili određeni projekat. Doživljavate ga kao dete i dajete mu sve od sebe. Pokušajte da ne ciljate u smeru popunjenom zahtevima koje sami ne možete premostiti jer vam nedostaje znanja. Pazite kako ne biste poželeli previše, a ostvarili premalo. Stalo vam je, ali bolje je delovati polako i sigurno ponekad, a ne zanositi se.

RIBE

Osećate se romantično. U vama se budi kombinacija privrženosti i sentimentalnosti. Čak i ako niste u vezi ili nemate posebnog interesovanja ili vremena ova će energija koja isijava iz vas biti gotovo opipljiva. Ako ne znate kako da je usmerite, započnite neku fizičku aktivnost. Ovo je pozitivna vest jer vam nudi uvid u sve parametre koji vas trenutno pokreću i nudi mogućnost novih otkrića, piše sensa.story.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram