Tri astro znaka koja će u maju doživeti ljubavni brodolom

horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ako ne prihvate promene i pozitivnu transformaciju koju Venera u Ribama nosi sa sobom, pojedini ljubavni parovi u maju mogu okončati romansu.

Venera u Ribama započinje 27. aprila i traje do 23. maja i pojedinima nosi ljubavnu sreću i romatične blagodeti. Međutim, Venera ima i svoje mračne strane, pa pojedinim znacima Zodijaka preti ljubavni krah.

Venera ume da bude hirovita, lakomislena i defetistička, a to će na svojoj koži u narednom periodu osetiti tri horoskopska znaka.

Vaga

U maju će sve biti u redu u svim oblastima vašeg života. Bićete aktivni i sve će vam biti lako, ali baš zbog toga postoji mogućnost velikih nesuglasica sa partnerom.

Pokušajte da pronađete balans između poslovnog i emotivnog odnosa, tako da ništa ne trpi i niko se ne oseti izostavljenim.

Devica

Nemojte se voditi svojim romantičnim željama i osećanjima. Venera vam stvara iluzije koje potom mogu dovesti do gorkih razočaranja.

Sličnim metodama može se poslužiti i vaš partner i vrlo dobro se pazite obmana sa njegove strane, piše Luftika.

Rak

Očekuju vas nova poznanstva, lična i poslovna. Maj obećava poslovna putovanja, povoljne prilike, romantične trenutke i pomoć suprotnog pola.

Ali postoji realna opasnost od sukoba mišljenja. U periodu pred nama budite vrlo oprezni u odabiru svojih reči i ni po koju cenu ne ulazite u rasprave.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram