Horoskopski znakovi kojima proleće ne miriše

Horoskop
Horoskop; Foto: Franek Strzeszewski / ImageSource / Profimedia

Priroda se budi, sve zeleni, cveće miriše... A oni se već mršte.

U nastavku saznajte koji horoskopski znakovi ne vole proleće.

Bik

Zimski meseci jednostavno bolje leže Bikovima. Oni su prizemljeni i vole onaj osećaj smirenosti koji ih prožima kada se usred hladne zimske večeri ušuškaju pod svojim omiljenim ćebencetom i zaborave na ceo svet. Početak proleća i izlazak među ljude često ih malo „unervozi“ i treba im vremena da se naviknu na drugačiju svakodnevicu.

Lav

Pripadnici ovog znaka samo čekaju svoju sezonu, a to je dugo, toplo i ludo leto koje im svaki put donese mnogo zabave i dobrog raspoloženja. Proleće je za njih samo bespotrebna stanica na putu do njihovog najdražeg dela godine. Ne spominjite im alergije i bube, dva razloga zbog kojih bi Lavovi odmah „ukinuli“ proleće.

Devica

Tokom zimskih meseci očekivano manje izlaze i to im baš odgovara jer se onda napokon mogu više posvetiti sebi. S druge strane, čim proleće zakuca na vrata, moraju se odreći tog dragocenog vremena jer ne mogu da zapostave svoje prijatelje željne druženja. Itekako im je stalo do toga šta ljudi misle o njima i zato neće odbiti druženje, ali zapravo jedva čekaju leto kada će im velike vrućine biti nov izgovor da ostanu kod kuće.

Strelac

Daleko od toga da se Strelac neće prilagoditi svakom godišnjem dobu, ali zima je ipak njegovo vreme i zato mu teško padaju prvi dani proleća. Razlog za to skriva se i u činjenici da su oni itekako aktivni tokom zimskog perioda pa se do proleća malo i umore te im treba vremena da se spreme za nove pustolovine.

***

Bonus video: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram