Sunce u Strelcu donosi vatrenu energiju: Do 21. decembra slede ključne promene

horoskop
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Šta nam donosi period Sunca u znaku Strelca?

Kada Sunce putuje kroz znak Strelca, fokus je na ekspanziji, pozitivnosti i rastu. Možete početi da gledate na život kao na putovanje, a ne kao na odredište, a potreba da se život doživi kao avantura biće veoma izražena. Želećete da otkrijete šta je iza sledećeg horizonta i gde su vaše granice, koje će tokom ovog perioda biti pomalo zamagljene.

Do 21. decembra spremite se za vatrenu energiju koja neće dozvoliti odmor. Strelac simbolizuje stalnu potrebu za promenom i naglašava fizički i mentalni izraz, piše City Magazine.

Dolazi svetao period spontanih rešenja

Koliko god život izgledao teško u ovom trenutku, lakše ćete nego u prošlosti stati na noge, manifestovati obilje i rizikovati. Nemirni, veseli i druželjubivi među vama u ovom periodu isticaće svoju ljubav prema slobodi i prezirati rutinu. Bićete srećni da se otvorite novim mogućnostima i iskustvima. Ponašaćete se kao duhovni ratnik, napadajući one koji vam upućuju grube komentare i branićete ljude koji to zaslužuju. Borićete se protiv cinizma, kontrole ili manipulativnih taktika. Ako ste se do sada gušili u negativnim osećanjima i teškim fazama života, sada ćete moći da promenite svoje razmišljanje i prihvatite pozitivne vibracije.

Bićete nezavisniji nego inače

Delovaćete samouvereno, nećete se plašiti da kažete šta mislite i zalažete se za ono u šta verujete. Takođe ćete moći da se odbranite. Uživaćete u fizičkoj aktivnosti i održavati svoje telo zdravim uz redovno vežbanje. Dolaze iznadprosečna snaga i izdržljivost. Važno je da osećate da imate mogućnosti. Proširivanje horizonta vodi vas u nove dimenzije, a u potrazi za novim iskustvima, poželećete da odete tamo gde do sada niste bili.

Sreća će vas pratiti ako verujete u sebe

Pozitivan način razmišljanja će prevazići sumnje i neodlučnost. Kada rizikujete i popnete se na vrh, otkrićete koliko daleko možete ići. Igra moći i sudbine koja će biti zabavna posebno za one rođene u vatrenim znacima. Dolazi energija koja će vas učiniti prijateljskim, slobodnim i srećnim, bez obzira na društvene faktore.

Pošto će u vazduhu biti velika količina pozitivne energije, možda ćete biti preterano entuzijastični, energični, samopravedni, što može da uznemirava druge. Pošto ćete sve hteti sada i odmah, bićete skloni nestrpljenju i netaktičnosti u komunikaciji. Probleme ćete doživljavati kao životne lekcije i inspirisaćete svakog ko želi da sluša vaše zanimljive priče. Svaki dan ćete doživljavati kao putovanje koje vodi u nepoznato i proširuje vašu svest.

Uz bogata iskustva i znanje, pretpostavićete da je vaš put jedini. Biti spontan može vam pomoći da poboljšate sebe i podstaknete kreativnost. Na svakom koraku bićete spremni da drugima date šansu i pomognete im da ostvare svoje ciljeve.

Na šta treba obratiti posebnu pažnju u periodu Sunca u Strelcu?

Potreba za bežanjem i izbegavanjem stvari će biti intenzivna, tako da postoji mogućnost da ćete se ponašati ili reagovati veoma neodgovorno u određenoj situaciji. Nećete imati puno sreće na materijalnom polju, a kao neopterećeni i zaboravni, flegmatično ćete ignorisati kućne poslove i finansijske obaveze. Bezbrižan stav i površnost mogu vam izazvati mnoge komplikacije i probleme, ali ih nećete prenositi u svoj partnerski odnos. Energija Jupitera će vas navesti da filozofirate, u čemu čak možete malo i preterati, kako rečima, tako i delima.

BONUS VIDEO: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram