Tri astro znaka koja će se ludo zaljubiti do kraja godine: Doživeće susret života

horoskop
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Jeste li među njima?

Ova zima doneće mnogima poslovne probleme i finansijske turbulencije, ali će nekima barem na ljubavnom polju cvetati ruže. Naime, do početka 2023. neke bi trebalo da pogodi Kupidonova strelica, pa će se zaljubiti do ušiju. Iako se možda nisu tome ni nadali, osetiće leptiriće u stomaku, uzlet i ljubavne strasti, a libido bi im mogao biti snažniji nego ikad pre.

Astrolozi otkrivaju da će zvezde u ljubavnom smislu biti posebno naklonjene određenim znakovima.

Škorpija

Strastvene i vatrene Škorpije ove će zime osetiti plamen ljubavi snažnije nego ikad ranije. Iako možda već misle da su iskusili ljubav svog života i prošli sve što se na ljubavnom planu može doživeti, to će se pokazati kao netačno.

Ove zime u život bi mogla da im ušeta osoba koja će ih u trenu osvojiti i izgledom i karakterom, a moglo bi doći i do zabranjenih afera. Ništa Škorpije neće sprečiti da se zaljube ove zime.

Strelac

Inače skloni avanturi, Strelci će ove zime osetiti plamen prave, nežne ljubavi. Iako su inače skloni promiskuitetu i lako prelaze sa cveta na cvet, do Nove godine bi mogli da se zaljube istinski i duboko i neće ih zanimati niko osim te jedne posebne osobe.

Ljubav bi im se mogla dogoditi slučajno i neočekivano, kada će je najmanje očekivati.

Ribe

Ribe su generalno sentimentalne, nežne i romantičarski nastrojene, a ova zima će im biti ispunjena magičnim romantičnim trenucima baš po njihovom ukusu, piše story.hr.

Šetnje, romantični izlasci i večere biće deo njihove svakodnevice, a osoba kojoj će pokloniti svoje srce mogla bi lako da postane i njihova dugoročna ljubav s kojom će planirati da provedu život.

****

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram