Tri astro znaka kojima novembar donosi finansijski krah

horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Nekima preti otkaz, a neki se mogu naći na ivici finansijske propasti.

Novembar je, po svemu sudeći, astrološki mesec novčanih tegoba. Saznajte jeste li među onim horoskopskim znakovima koji ovog meseca moraju posebno da paze na novčanik.

Poslednje dane oktobra obeležio je ulazak u retrogradni hod Marsa. Dakle, inače planeta koji pokreće, tera na akciju i podstiče nas na stvaralaštvo i dinamiku, sada je u svom suprotnom stanju – pa će mnogi osetiti tromost i manjak inspiracije na mnogim životnim poljima.

Osim što ćemo osećati nedostatak energije i volje za napretkom, mnogi će se naći na udaru finansijskih problema. Naime, ako ste proteklih meseci nerazumno trošili ili pak zapali u dugove, u sledećem periodu će vam biti jako teško da se iskopate iz tih komplikacija. Upravo suprotno, mogli biste da u njih još dublje zapadnete.

Astrolozi predviđaju da će se na ličnom poslovnom i novčanom udaru naći sledeća tri horoskopska znaka.

Rak

Rakovi su sanjari koje leto navede na užitke u kakvima inače ne uživaju. Zbog toga je moguće da su se proteklih meseci pomalo zaigrali i upali u dugove i minuse na karticama zbog kojih će sada ispaštati. Iako su možda osmislili plan otplate svojih dugova, teško će ga sprovesti u delo zbog uticaja retrogradnog Marsa koji trenutno blokira bilo kakav napredak i čišćenje računa.

Ono što se Rakovima takođe sprema su sukobi na poslu koji bi mogli da ih jako emotivno pogode, zbog čega bi neki čak i impulsivno mogli da daju otkaz. A to im u trenutnoj finansijskoj situaciji ne bi bilo najpametnije, piše story.hr.

Devica

Device su izuzetno racionalne i finansijski odgovorne, a ove jeseni su mislile kako će im novčana situacija biti bolja nego ikad. Ali neće biti tako. Sledi im dosta rezanja troškova, stezanja kaiša i prepravki dnevnih budžeta, a sve zbog toga što će im se neki planovi izjaloviti ili će zbog vanrednih situacija morati da iskeširaju veliki iznos novca odjednom.

Kako god bilo, Devicama će ovih mesec dana pomoći njihov suzdržan, hladan i racionalan um koji će im pomoći da štede na svakom koraku – pa bi trebalo da se iz novčanog škripca izvuku do kraja godine.

Ribe

Ribe su mislima uvek u oblacima i retko kad stoje stabilno nogama na zemlji. Zbog toga im novac prečesto klizi kroz prste, a one nemaju nikakvu kontrolu nad svojim budžetom.

Uticaj retrogradnog Marsa posebno će osetiti ovog meseca kada bi moglo da im se dogodi da dođu u nezavidnu situaciju na poslu. Kako su proteklih meseci možda malo zabušavali s obavljanjem radnih zadataka, sada će im propusti doći na naplatu, a preti im i opomena ili otkaz.

Ako se to dogodi, Ribe će uhvatiti panika i očaj, ali ne smiju se prepustiti depresiji, već treba da se otrgnu crnim mislima i da se naoružaju strpljenjem. Nova poslovna prilika ukazaće se kad-tad.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram