Horoskopska prognoza za 2023: Šta koji znak očekuje u ljubavi i sa novcem

Horoskop
Foto: Nadja Sayej / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodolijama se otvaraju mnoga vrata.

Sledeća godina bi mogla biti prilično izazovna. Prema astrolozima, pozitivna i negativna razdoblja smenjivaće se nepredvidivo i naglo.

Najvažniji savet za sve znakove Zodijaka za ovu godinu je da nauče kako da blokiraju tuđu negativnost. Ovo je jako važno, jer će svih dvanaest meseci biti obeleženi borbom za moć, uspeh, novac i ljubav.

Često ćete morati da izdržite napade neprijatelja ili da se borite protiv prevladavajućih teških okolnosti. Najvažnije je zadržati veru da će sve biti dobro.

Astrolozi preporučuju da se upoznate s opštom prognozom za 2023. za svaki od znakova. To će vam pomoći da bolje shvatite kako će se događaji odvijati i kako se nositi s poteškoćama.

Ovan

Ovnovi ovih dvanaest meseci svakako treba da izbegnu veze na daljinu. Ovakva veza može prilično negativno uticati na samopouzdanje i dovesti do duboke nervoze i anksioznosti.

Novac može i treba da se troši na voljene osobe, ali ne preterano.

Oprez u finansijama sigurno neće škoditi Ovnovima, čak i ako uspeju puno da zarade, piše Atma.

Bik

Bikovi bi mogli da imaju nove finansijske prilike na pomolu i to već početkom godine.

Što manje ljudi zna nešto o tome, to bolje. Najbolje vreme za kupovinu je sredina proleća, rano leto i rana jesen.

U ljubavnim aferama biće turbulentno. Ali sudbina i planete će pomoći Bikovima da promene svoj status, koji će glasiti – u vezi.

Blizanci

Ljubav će postati glavno područje života za Blizance.

Ovo je odlično vreme za komunikaciju, traženje srodne duše. U blizini može biti mnogo neobičnih ljudi, ali pomnijim ispitivanjem možete pronaći nešto prijatno u njima.

Što se tiče sfere posla, poslovanja i finansija, ovde će sve biti stabilno veći deo godine, međutim, ne bi trebalo da mislite da možete biti sasvim opušteni.

Ako ne želite da izgubite novac, morate biti oprezniji.

Rak

Početak godine obeležiće iluzorni osećaj finansijskog spokoja, ali zapravo to će biti pogrešna percepcija stvarnosti.

Rakovi treba da paze da ne izgube ono što su ranije postigli. Ostatak godine biće izuzetno produktivan i finansijski uspešan.

Ljubavna sfera za Rakove takođe će biti povoljna, ali s malim upozorenjem – Rakovi treba da budu tiši od vode i niži od trave, ne privlačeći previše pažnje na sebe i svoju porodicu.

Lav

Lavovi sa novcem treba da imaju metodičnost, marljivost i odgovornost. Bićete uspešni u gotovo svim područjima aktivnosti.

U ljubavi će sve direktno zavisiti od raspoloženja Lavova.

Zato je važno pratiti ostala područja i zdravlje kako biste uspeli u ljubavi.

Devica

Prva polovina godine biće izuzetno produktivna. Možete pronaći posao ili tražiti nove izvore prihoda. Od sredine leta može započeti razdoblje kreativne i intelektualne stagnacije.

U ljubavi Device moraju biti iskrene i otvorene. To posebno važi za one koji su u potrazi za srodnom dušom.

Ako osobi ne kažete istinu o sebi, to će uzrokovati rani prekid.

Vaga

Planete i zvezde u 2023. daće Vagi dar uveravanja. Ovo će biti korisno na finansijskom polju, posebno tokom pregovora. Glavno je ne koristiti ga za obmanu i manipulaciju. U suprotnom, finansijska sreća će napustiti Vagu pre kraja godine.

U ljubavi neće biti „ako“ i „ali“. Godina 2023. će se pokazati kao vrlo produktivna za ljude ovog znaka.

Moći će da pronađu ljubav ili dovedu postojeće veze na sledeći nivo.

Škorpija

U ljubavi će Škorpije biti na vrhuncu. Njihova će privlačnost biti na vrhuncu, pogotovo ako veruju u sebe.

Škorpijama će ova godina biti jedna od najuspešnijih u ljubavnoj sferi.

Ako se Škorpije ne budu puno bavile introspekcijom i razmišljanjem o prošlosti, na polju novca i posla, situacija će se takođe promeniti nabolje i to s velikom verovatnoćom već početkom godine.

Strelac

Strelcima u 2023. bolje je ne osuđivati ​​druge kako sami ne bi bili osuđeni. Postoji velika verovatnoća da će ponašanje drugih i partnera u potpunosti zavisiti od postupaka Strelca. Morate biti ljubazniji da biste privukli i zadržali ljubav.

I u ovih dvanaest meseci bolje je dobro obavljati svoje radne obaveze.

Ako se stalno igrate i prebacujete odgovornost na druge ljude, moguće je izazvati odliv sredstava.

Jarac

Jarac će u 2023. često morati da se bavi finansijskim stvarima, čiji je rezultat previše nepredvidiv i zavisi od mnogo faktora. Astrolozi preporučuju da se češće obraćate drugim ljudima za pomoć i da ne žurite sa zaključcima.

U ljubavi će Jarac imati sreće – i to od samog početka godine. Važno je razumeti koga traže, zašto i koliko dugo.

Otvorenost u komunikaciji pomaže da se prevaziđu prepreke i započnu novi odnosi, kao i da se učvrste postojeći.

Vodolija

Vodolija će uspeti i na ljubavnom i na finansijskom planu, ali važno je razlikovati ta područja. Ne možete pokušavati uspeti u svemu i svuda odjednom.

Ako ste ranije u životu nailazili na mnoga zatvorena vrata, onda će se početkom 2023. širom otvoriti.

Vodolije očekuju određeni uspesi u novim poslovima. Ako žele da pronađu novi posao ili neku vrstu hobija, onda će im svemir u tome pomoći.

Ribe

Energija planeta na početku godine neće biti najbolja za finansijske aktivnosti. Velike kupovine najbolje je obaviti početkom i krajem proleća, u julu i oktobru. Generalno, 2023. biće dobra godina za samorazvoj.

Na ljubavnom planu sve će biti relativno mirno, povoljno i predvidljivo, ali tek od aprila.

U januaru, februaru i martu svaka neoprezna primedba o voljenoj osobi može izazvati bolnu reakciju s njene strane. Isto može biti i na samom kraju godine.

***