Horoskopski parovi koji imaju odličan seks, ali nikada neće završiti u vezi

Foto: Credit line: Screen Gems/LMK / Landmark / Profimedia

Oni su prijatelji sa povlasticama.

Znate ono kada s nekim kliknete, ali samo na fizičkom nivou? Zodijak kaže da vaš horoskopski znak ima srodnu osobu sa kojom se dobro slaže, ali samo u seksu, jer osim što su kompatibilni u krevetu, ništa im drugo nije zajedničko.

A, evo o kojim znakovima je reč:

Lav i Ovan

Ovnovi vole da isprobaju nove stvari, a strastveni Lavovi otvoreni su za sve, što ih čini savršenim parom, ali samo u krevetu. Izvan njega oba znaka su poprilično naporna i vole da kontrolišu partnere.

Vodolija i Ribe

Ova dva znaka toliko su slična da zbog toga nikako ne funkcionišu u ljubavnoj vezi, ali im je zato seks sjajan pa je najbolje rešenje za njih, ako postoji međusobna privlačnost, da budu prijatelji s povlasticama.

Rak i Bik

Kada ova dva znaka spavaju zajedno, to nije seks već najnežnije vođenje ljubavi. No baš zato što su oboje izrazito emotivni, ljubavne veze između Rakova i Bikova najčešće završe nakon prve svađe, odnosno obostranih suza.

Strelac i Ribe

Ovo je idealan par za seks na jednu noć i ništa više od toga. Strelci su željni avantura, izlazaka i druženja, dok romantične Ribe u vezi imaju neke druge prioritete.

Škorpija i Ovan

Seks između dva najeksplozivnija horoskopska znaka jednostavno mora biti sjajan, a sve više od toga obećava samo katastrofu, prenosi Index.hr.

***

BONUS VIDEO: Horoskop i pomračenje Meseca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram