Stiže Supermesec u Devici – ova noć biće prelomna, a posle nje sve drugačije

Salma Hajek
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Najvažniji astrološki događaj u martu.

Sedmog marta na nebu će se dogoditi dva važna događaja – pun Mesec u Devici i istovremeni prelazak Saturna u znak Riba. Zanimljivo je da se Devica i Ribe u astrologiji smatraju suprotnim znacima pa će s jedne strane pun Mesec doneti izvesnu sigurnost u budućnost, ali sami dogovori mogu biti nejasni.

Ovaj pun Mesec smatra se Supermesecom pa očekujte da će nešto u vašem životu dobiti maksimalno značenje. Ako imate važan događaj na rasporedu oko 7, 8. marta, dobićete odgovor i razjasniti situaciju, ali će vam ujedno to nametnuti novu odgovornost, piše Julija Lifanova a prenosi atma.hr.

Prema tradiciji, pun Mesec je trenutak razjašnjenja situacije, donošenja odluka i mentalne bistrine. A Devica je, kao što znate, zemljani znak pa će pun Mesec nositi apsolutno uzemljenu energiju. Odjednom ćete osetiti da su vaše hrabre ideje ili planovi koji su se nekome činili ludi – sasvim stvarni.

Pun Mesec, poput svetla reflektora, ovde će istaći deo vašeg života na koji je vreme da stavite tačku – završava se polugodišnji ciklus kada treba napraviti analizu. Na primer, možete dobiti zdravstvenu dijagnozu ili će vam biti dodeljena neka pozicija, ili ćete možda zaposliti novu osobu u tim.

Devica je takođe odgovorna za život, tako da možete donositi odluke koje se tiču ​​načina života: kako i šta jesti, koliko spavati i gde vežbati.

Saveti za pun Mesec:

Počnite se pravilno hraniti i voditi dnevnik
Očistite svoj ormar od neželjenih predmeta
Očistite ona mesta u kući gde se neprimetno skuplja prljavština (Devica voli čistoću)
Više se bavite sportom

Kupite cveće za svoj dom

Prognoza za sve znakove Zodijaka:

Ovan

Pun Mesec se javlja u sektoru posla – možete završiti aktivnost ili će se dogoditi važna promena u vašem timu (novi šef ili raspuštanje tima). Ako ste tražili povećanje plaće, dobićete odgovor tačno na vreme 7. marta.

Takođe vam mogu postaviti dijagnozu, propisati lečenje – svakako ga se pridržavajte, jer ćete se od jula pomno baviti svojim zdravljem.

Bik

Pun Mesec se javlja u sektoru ličnih projekata i dece: važan događaj za dete (završetak karijere, razvod, rođenje deteta, trudnoća), ili ćete imati ozbiljnu promociju na poslu.

Činiće vam se da ste odahnuli i da kontrolišete događaje – pun Mesec ima trigon s vašim Suncem u karti pa će se javiti osećaj sreće ili radosti.

Možda fini ručak, odmor, susret s voljenima.

Blizanci

Pun Mesec se javlja u vašem stambenom sektoru, verovatno ćete donositi odluke o kući, stanu ili zemljištu. Možda se odlučite prodati ili kupiti nekretninu ili krenuti u obnovu stare kuće.

Takođe, događaj može doneti važan sažetak u životu i u vašim temeljima. Relevantna pitanja su: ko sam ja, šta je baza i oslonac u mom životu?

Delimično se događaj može odnositi i na cilj u životu, jer bez čvrstog oslonca teško je ići napred. Takođe je verovatno da će se desiti važan događaj u porodici, kod roditelja ili rodbine, npr. odluka o selidbi.

Rak

Pun Mesec se javlja u sektoru putovanja, rodbine i komunikacije: možete ići na putovanje ili će vam neko blizak doći u posetu.

Takođe, događaj može imati veze sa nekim dokumentima – ako ste u septembru tražili neku vrstu potvrde ili vozačke dozvole – najverovatnije će vam ih sada dati.

Osim toga, možete se odlučiti za neki kurs ili ćete u sklopu komunikacije s grupom ljudi naučiti gde se profesionalno usavršavati.

Lav

Pun Mesec se događa u vašem sektoru finansija i samopoštovanja. Prvo, možete dobiti veliku količinu novca, poklon ili neku vrstu znaka o tome kako se drugi ponašaju prema vama.

Ako ste tražili povećanje plate, odgovor ćete dobiti do 7. marta. Lavovima koji prolaze kroz krizu, pun Mesec će vam reći šta biste trebali promeniti na sebi, odnosno kako preuzeti kontrolu nad vašim snovima, strahovima i sumnjama.

U svakodnevnim terminima to se može izraziti kao ogromna potreba i energija da zauvek promenite način ishrane ili da krenete na dijetu.

Devica

Pun Mesec je u vašem znaku – vi ste u centru pažnje svemira pa se sada u vašem životu mogu desiti događaji koji sugerišu koliko vaš pogled na život utiče na ono što se događa.

Stvar je u tome što će pun Mesec dati pozitivan aspekt na trigon Urana u vašem sektoru vere. Ono u šta verujete i šta mislite da je ispravno biće privučeno u vaš život!

Dakle, na pun Mesec možete doživeti proširenje pogleda na svet, zahvaljujući razgovoru, pregledu, konsultaciji.

Čini se da vidite sebe pod svetlima reflektora i svoj život u punom svetlu. Zbog toga je verovatno da ćete donositi važne odluke koje se tiču ​​vašeg tela, izgleda, profesije, zdravlja i planova za budućnost.

Vaga

Pun Mesec je u vašem sektoru lečenja i svega skrivenog – tajni, sumnji i strahova.

Možete dobiti korisne informacije nakon sesije sa psihologom, koji će vam dati ideju o tome kuda ići dalje i šta vas sprečava u tom kretanju.

Takođe možete osetiti krizu u vašem životu i nepovratnost budućih promena: Mesec u trigonu s Uranom može doneti iznenadna otkrića i krizne događaje u životu.

Škorpija

Pun Mesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i istomišljenika – verojatno ćete postati deo tima ili prekinuti radni odnos s nekim. Takođe je verovatno da će događaj uticati na zajednicu čiji ste član: na primer, vaše članstvo ili vaše učenje će se završiti.

Osim toga, može se dogoditi važno prijateljsko okupljanje koje delimično može doneti poboljšanje vašeg zdravlja.

Ako se već dugo planirate upisati u teretanu ili vas zanima neka zajednica vezana za zdrav način života, 7. marta možete se pridružiti ovom krugu ljudi. To će poboljšati vaše blagostanje.

Strelac

Pun Mesec javlja se u vašem sektoru karijere i tiče se zanimanja i stanovanja: 7. marta možete završiti karijeru ili potpuno sumirati neki deo svog života.

Možete istovremeno promeniti pravac razvoja, možete se preseliti ili kupiti dom u nekom novom području. Ako se lokacija ne planira menjati, onda vam događaj može doneti novu poziciju ili status.

Zanimljivo je da će Crni Mesec od oktobra 2023. proći kroz vaš sektor karijere, pa budite oprezni kada potpisujete službene dokumente.

Jarac

Pun Mesec se pojavljuje u vašem sektoru međunarodnih odnosa i u vašem je srodnom zemljanom znaku. To je jako dobro, jer ćete s psihološke strane osetiti čvrsto tlo pod nogama.

Odjednom ćete shvatiti da život postaje predvidljiv i da se pojavljuje nešto što potvrđuje vaše neobične ideje ili projekte o kojima ste ranije razmišljali.

Na primer, mogli biste pokrenuti projekat u području turizma – 7. marta dobićete odobrenje po tom pitanju. Parnica se takođe može završiti – najverovatnije u vašu korist.

Vodolija

Pun Mesec se događa u vašem sektoru porodičnog kapitala – možete se odlučiti za hipoteku, zajam, ozbiljnu investiciju, koja može biti povezana s kupovinom stana ili zemljišta.

Jako vam je važno da sada osećate stabilnost – vladar vašeg znaka do 2025. je u znaku Bika, koji je odgovoran za vaš dom i temelj u životu.

Dakle, sve ideje o menjanju mesta stanovanja zapravo su povezane s činjenicom da ćete se za nekoliko godina uhvatiti u koštac s poslom – možda čak i kod kuće. To znači da vaš smeštaj mora zadovoljiti vaše zahteve.

Ribe

Pun Mesec je u opoziciji s vašim znakom i stvara neku vrstu sukoba – odjednom možete osetiti određenu težinu obaveze prema drugim ljudima. To je zato što na isti dan 7. marta, Saturn ulazi u vaš znak.

Zbog toga će na pun Mesec biti jasno istaknut odnos sa suprugom, kolegama ili partnerima (klijentima). Moguće je da će se vaša voljena osoba odlučiti venčati, razvesti ili učiniti neku drugu važnu stvar.

Takođe, isti sektor je nadležan za pravne dokumente, što znači da možete potpisati ili ispuniti ugovor o radu ili potpisati važan dokument koji reguliše vaše aktivnosti.

***

Bonus video: Retko pomračenja krvavog meseca Spektakularni astronomski fenomen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram