Stiže Mlad Mesec u Ribama, a posle njega pomračenje – to može da znači uspon na vrh i pad na dno

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Mlad Mesec u Ribama događa se 10. marta i označava poslednji mladi Mesec u astrološkoj godini. Vodi nas u transformativne energije sezone pomračenja, te otvara vrata proširene svesti, one koja može da oseti budućnost koju ćemo živeti.

Pripremite se za mesec ispunjen uzbuđenjem i osetljivošću dok Mladi Mesec u znaku Riba preuzima vlast. Mladi Mesec u Ribama savršeno je vreme da iskoristite svoje emocionalne, duhovne i intuitivne potrebe. Ovo je i prilika za postavljanje namera za rast i manifestovanje.

Mladi Meseci predstavljaju početak novog ciklusa, a ovaj nas novi ciklus vodi u sveže energije astrološke nove godine i transformativne energije sezone pomračenja, a obe slede nakon mladog Meseca. Pomračenje koje sledi nakon ovog mladog Meseca osvetliće naše odnose pa bismo mogli da počnemo da osećamo naznake tog rada pod mladim Mesecom u Ribama.

Ovaj mladi Mesec u Ribama snažno deluje s Uranom u Biku. Uran nam pomaže da probijemo stare obrasce koji sprečavaju naš rast i širenje. Pomaže nam da se transformišemo kroz otkrivanja.

Budite otvoreni za iskustvo istine svog postojanja. Neke od ovih istina mogle bi vam se činiti sukobljavajuće ili možda ne želite da se suočite s njima. Ipak, to je put prema napred.

Možete probiti stare obrasce koji vas drže vezanima za prošlost i promeniti svoju svest kako biste uključili nove mogućnosti.

Dok radite s energijom Urana, fokusirajte se na blokove ili prepreke koje vas sprečavaju da se uskladite sa svojim vizijama. Uran vam može pomoći da otopite ili pomerite te blokove. Zapitajte se, ako ste povezani sa svime, a već je vaše, zašto ne živite svoje najviše vizije?

Možda ih živite u nekim područjima, ali živite li ih u svim područjima svog života? Moguće je imati sve o čemu možete sanjati. Ključ je, međutim, prepoznati gde se ograničavate.

Niko vas drugi ne ograničava. Samo vi postavljate prepreke između sebe i svojih vizija. Prepreke mogu da izgledaju kao štošta. To mogu biti problemi nedostojnosti. To mogu biti ograničavajuća uverenja o onome što mislite da je moguće. To mogu biti strahovi od uspeha ili neuspeha.

Ovaj mladi Mesec vam može doneti neke neočekivane promene i izazove, ali ne dozvolite da vas odvrate od toga da ostanete verni sebi. Setite se svoje dublje istine i ostanite usidreni u svojim vrednostima i uverenjima.

Prihvatite zaokrete i preokrete koje vam život donosi i verujte da se sve dešava s razlogom. Uz naporan rad i odlučnost, možete da savladate sve prepreke i postignete svoje ciljeve.

Foto:Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Upamtite, svaka prepreka je prerušena prilika, stoga duboko udahnite, otpustite kontrolu i dopustite Svemiru da vas vodi kamo god treba da budete. Verujte da vam Svemir čuva leđa i da vas vodi prema vašem najvišem dobru.

Ovaj mladi Mesec u Ribama može da vam pomogne da shvatite veličinu svoje energije i potencijala. Vreme je da osetite svoju međusobnu povezanost i znate da je sve što želite već vaše. Ne morate da kontrolišete svaki detalj. Umesto toga, zadržite viziju onoga što želite danas. Osetite to, budite to i verujte da je već stvarno. Zatim dozvolite da se to dogodi.

Vreme je da budete fleksibilni sa svojim namerama i osećate da kreirate svoju stvarnost. Radite s energijom koja vam je dostupna, stoga je važno biti prijemčiv na ovaj mladi Mesec.

Pre nego što odredite svoje namere, provedite vreme u meditaciji, postanite otvoreni za vođstvo i informacije koje dolaze u vašu svest. Pazite na znakove, osetite kako Svemir radi s vama i zaplešite u njegovom ritmu.

Takođe je važno biti potpuno prisutan sa sobom. Ograničite distrakcije i posvetite se tome da budete u svakom trenutku s punom svesnošću. Kroz ovu sadašnju svest, posmatrajte svoje emocije, misli i ponašanja.

Zapitajte se šta vam je potrebno da podignete svoju vibraciju. Pitajte svoj um čemu treba verovati i prepustiti se procesu odvijanja vašeg života. Pitajte svoje emocije šta im je potrebno da se osećate podržano. Zatim sedite sami sa sobom i posmatrajte kako svaki od ovih delova vašeg bića govori i deli informacije o tome kako izlečiti svoju dušu.

Mladi Mesec je vreme da proširite svoju svest. Zapitajte se gde ste ograničeni i šta vas sprečava da sagledate širu sliku svog života.

Otvorite se mogućnosti da je sve što želite već vaše. Zatim identifikujte sve prepreke koje ste izgradili unutar sopstvenog uma koje vas sprečavaju da primite energiju s kojom ste već povezani u svom polju.

Mnoge od ovih prepreka rezultat su mesta kojima treba isceljenje, ali mogu biti i rezultati ograničenja koja ste postavili svojoj mašti i kreativnosti. Obnovite svoje poverenje u magiju i dozvolite sebi da prigrlite ideju da ona postoji i da ste povezani s njom.

Pre nego što napišete namere ovog mladog Meseca u Ribama, osetite kako se ograničavate. Sabotirate li sami sebe? Verujete li u svoju moć manifestacije? Imate li vezanosti za prošlost koje vas sprečavaju da krenete napred? Zar ne verujete da ste vredni svojih vizija?

Takođe, zapitajte se šta treba da iscelite kako biste srušili ove barijere i otvorili vrata za rezonancu svojih vizija. Provedite vreme sa sobom, svojom intuicijom i osećanjima ovog mladog Meseca.

Znajte da u sebi imate sve odgovore koji će vam ikada biti potrebni. Uvek imate moć isceljivanja, manifestovanja i stvaranja.

Odvojite ovo vreme da razmislite o tome šta treba da negujete u sebi i postavite namere za emocionalno isceljenje, duhovni rast i intuitivni razvoj. Verujte u snagu mladog Meseca i energiju Riba da će vas podržati i voditi na vašem putu, piše Atma.hr. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram