Kineski horoskop za mart: Bivole očekuju nova iskustva, a Svinje velike promene na poslu

Kineski horoskop Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Saznajte šta vašem znaku donosi mesečni kineski horoskop za mart 2024. godine.

Saznajte šta vašem znaku donosi mesečni kineski horoskop za mart 2024. godine! Ovo je mesec velikih promena, pozitivne energije i dobrih prilika, piše Your Tango.

Ukoliko niste sigurni koji ste znak u kineskom zodijaku, proverite na ovom linku.

Pacov

Prva polovina meseca biće blagonaklona prema vama. Oni koji su zapeli u pravnim bitkama bilo koje vrste ili pokušavaju da okončaju štetnu praksu na svom radnom mestu, imaće punu podršku kosmičkih sila. Samo se pobrinite da se klonite laži i nepoštenja. Druga polovina marta biće vam opuštenija i mirnija. Napunite baterije pod ovim uticajem kako biste smirili srce i duh.

Bivo

Prva polovina marta biće puna različitih iskustava. Meditacija, joga ili druge smirujuće prakse mogu vam pomoći da pronađete mir. Drugu polovinu marta bolje je da provedete u introvertiranim poslovima, posebno ako ste kreativac koji je odugovlačio s dovršavanjem započetih projekata. Monumentalna promena će vas dočekati uskoro, za nekoliko meseci. Ono što sada radite uticaće na to kako će se odvijati budućnost.

Tigar

Mart će za vas biti pun različitih iskustava, posebno ako ste usamljeni u svojoj zajednici ili osećate da niko ne razume vas ili vaše motive. Ne dopustite da vas ove misli povuku prema dnu. Pronađite utehu u sebi i budite sami sebi najbolji prijatelj. Nekima od vas sigurno će koristiti ako se otisnu na solo putovanje koje će vam pomoći da se dublje povežete sa svojom dušom.

Zec

Usredsredite se na brigu o sebi i opustite se, bilo kroz bavljenje sportom, uživanje u spa danu ili zabavi na odmoru. Svemir vam poručuje da ne započinjete nova poglavlja jer sada nikako nije optimalno vreme za to. U drugoj polovini meseca osećaćete se uravnoteženo i stabilno, a imaćete lepa iskustva i nove prilike.

Zmaj

Pažljivo birajte svoje težnje u profesionalnoj i ličnoj sferi života. Budite pažljivi u drugoj polovini meseca, pogotovo ako ste u prošlosti popuštali pod pritiskom ili ste se suočili s negativnim posledicama zbog ljubomornih ljudi u vašem društvenom krugu. Ne ignorišite crvene zastavice.

Kineski horoskop Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Zmija

Trenutno se za vas sprema nešto lepo iza kulisa, što zahteva da ostanete tu gde jeste i ne budete nestrpljivi. U prvoj polovini meseca imaćete koristi od sklonosti obrazovanju ili ličnom razvoju. Druga polovina će se nadograditi na ovo tako što ćete postati jača i stabilnija verzija sebe.

Konj

Naučićete više o svojim bližnjima nego što ste ikad znali i mogli biste se šokirati detaljima koje ćete otkriti. Druga polovina meseca bazičarće se na fokusiranosti na odnose. Bilo da ste osećajni ili ne, najveću radost pronaći ćete u društvu samo odabrane grupe ljudi. Za ostale vas uopštee neće biti briga.

Koza

Vaša duša žudi za odmorom i oporavkom. Pronađite načine kako biste sebi to i priuštili – bilo kroz solo odmor, dan uspa centru ili razgovor sa starim prijateljem. Čekaju vas velike stvari i potreban vam je ovaj period odmora kako biste mogli odgovoriti na izazove punom snagom. Ova period ojačate vaše lične granice.

Majmun

Prva polovina meseca biće vreme za procenu i razmatranje. Šta je dobro funkcionisalo za vas? Koje navike bi trebalo da eliminišete ili zamenite? Živite li život iz svojih snova? Zabieležite svoje odgovore i pređite na srž stvari. Ako sve uspešno razmotrite u prvom delu meseca, drugi deo će za vas postati razdoblje konsolidacije i slavljenja uspeha.

Petao

Prva polovina marta biće period radosti u privatnom i poslovnom životu. Primićete velike i iznenađujuće vesti, a možda ćete učestvovati u događaju velikog značaja. Druga polovina meseca će biti opuštenija i odmornija. Zapravo, briga o sebi tokom ovog razdoblja biće glavni motiv.

Pas

U prvoj polovini meseca ćete se opuštati, a druga će biti razdoblje za saradnju. Dozvolite svom timskom duhu preuzimanje vodstva, jer će vas dovesti do podsticajnih prilika za napredak. Ovo je razdoblje pripreme za velike projekte i ulaganja koja slede u drugom delu 2024. godine.

Svinja

Prva polovina marta će biti zabavan period. Čekaju vas zabave, okupljanja, zanimljivi razgovori s prijateljima i još mnogo toga. Kasnije će vas mučiti pitanja vrednosti i motivacije, a mogli biste poželeti da započnete nov poslovni smer. Budite analitični i proaktivni, jer promene se događaju samo onda kada ih sami podstaknemo, piše sensa.hr.

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram