Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta: Raka guši ljubomora, Lav donosi pogrešne odluke

Foto: ANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Otkrijte šta su vam zvezde pripremile za sedmicu od 4. do 10. marta 2024. na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vaša koncentracija je smanjena, a moguća su i odlaganja ili svađe sa kolegama. Možete se suočiti sa kritikom šefova, koji još uvek ne podržavaju vaše poslovne ideje. Ali uskoro će se sve promeniti.

Ljubav: Iskoristite ovaj divni period ljubavi kako vam se povećavaju šanse da se zaljubite. Samci su na pragu divne veze, a ako ste u braku, mogli biste da doživite trenutke inspiracije i emotivne topline sa svojim partnerom.

Zdravlje: Fitnes, džogiranje ili šetnje na svežem vazduhu omogućiće vam da budete zadovoljni sobom i svojim izgledom. Ne zanemarujte društveni život.

Bik

Posao: Ostavićete odličan utisak na ljude, pa taj uticaj iskoristite za ophođenje sa strankama ili obraćanje javnosti. Dobićete poverenje pojedinaca koji su pažljivo pratili vaš rad i razumeli vašu vrednost.

Ljubav: Sumnjaćete u svoju ljubav, kvalitet veze i vernost partnera. Moguće su privremene svađe. Oni koji su slobodni izbegavaće sklapanje novih veza, ali ako vam se desi nešto primamljivo, pazite da se nova simpatija ne zaljubi.

Zdravlje: Treba vam opuštanje, odmor i više sna. Nalazite se u periodu povećane iscrpljenosti, a bićete i osetljiviji nego inače. Male stvari će vam smetati, pa nećete moći da se pohvalite ni sa strpljenjem.

Blizanci

Posao: Uprkos nesređenim odnosima na radnom mestu, bićete mnogo stabilniji u komunikaciji s ljudima, produktivniji i efikasniji. Mogli biste da se nosite sa nasledstvom ili uspešno uložite novac u proširenje poslovanja.

Ljubav: Vaš partner održava ravnotežu, a povremene sitne svađe razjasniće stvari koje su dugo bile skrivene. Putovanja ili kontakti sa inostranstvom kombinovaćete s vašim ljubavnim uzbuđenjem. Izvesna je ljubavna veza sa osobom iz druge sredine.

Zdravlje: Nemate većih zdravstvenih problema, prilično ste vitalni i izdržljivi. Iskoristite ovaj sjajan period za ulepšavanje, a odlazak kod frizera i dobijanje nove boje kose odlično će uticati na vaše samopouzdanje.

Rak

Posao: Srećne okolnosti koje vas prate jačaju vaš svet o vašim sopstvenim vrednostima. Usudite se rizikovati, takmičiti se ili putovati. Promena koju napravite samoinicijativno doneće vam napredak.

Ljubav: Prilično ste nepoverljivi prema svom partneru, pa s vremena na vreme pokazujete ljubomoru. Ovo nije neophodno jer je sve u redu sa vašom vezom ili brakom. Samci bi mogli da upoznaju osobu na internet portalima i uskoro se upuste u ljubavnu avanturu.

Zdravlje: Osećaćete nemir i nezadovoljstvo. Zapitajte se šta je uzrok – možda ste preopterećeni poslom ili kućnim obavezama. Pokušajte da pronađete nešto što će vas zadovoljiti, možda neki hobi, sport, muzika.

Lav

Posao: Planete iz znaka Vodolije podstaći će nesporazume u radnom okruženju, smanjiti vašu objektivnost i povećati sklonost donošenju pogrešnih odluka. Ali uprkos tome, poslovne ambicije će biti ostvarive.

Ljubav: Bićete sitničavi sa svojim partnerom, a on će biti nepopustljiv. Mogli biste da uđete u ljubavnu vezu sa osobom koju površno poznajete i koju ranije niste voleli. Posle ćete se osećati krivim i ljutim na sebe.

Zdravlje: Budite savesni prema sebi i ne ignorišite simptome. Posetite lekara i proverite krvnu sliku. Izbegavajte prehlađene osobe jer ste u periodu kada vas imunitet ne služi baš najbolje.

Devica

Posao: Poslovnim problemima pristupićete opuštenije i kreativnije, ali čvršće, što je samo po sebi uspeh. Ako se nadate poslu, možda ga i dobijete. Zaposleni će raditi na novim poslovima.

Ljubav: Lako ćete se upustiti u nove veze ili davati obećanja čije je ispunjenje neizvesno. Samci su preko prijatelja mogli upoznati zanimljivu, ali nedostupnu osobu. Pokušajte, ništa vam ne odgovara, ali zadržite osećaj za meru.

Zdravlje: Više ćete brinuti o sebi i svom izgledu, pa ne čudi što će mnogi od vas vežbati intenzivnije, kako se ne bi otarasili viška kilograma. Bićete iscrpljeni nagomilanim obavezama, a neki će možda i na bolovanje.

Vaga

Posao: U vašem napredovanju nema prepreka, a posebno ćete biti plodni u umetničkim profesijama. Bićete puni kreativnih ideja i jedinstveni u onome što radite. Komunikacija sa kolegama je odlična.

Ljubav: Više ćete se družiti, što će vam omogućiti da steknete novu simpatiju, zaljubite se ili ojačate vezu s partnerom. Lakše ćete ostvariti svoje intimne želje ili se pomiriti sa osobom koja vam mnogo znači. Dani su pogodni za planiranje potomstva.

Zdravlje: Planete su vas uzele pod svoju zaštitu, pa vaše zdravlje ne ugrožavaju poremećaji. Manje neprijatnosti mogu biti vezane za osetljivo grlo, pa izbegavajte gazirana pića. Možete nabavite kućnu spravu za vežbanje.

Škorpija

Posdao: Poslovi u vezi sa umetnošću će napredovati, a vi ćete briljirati i na javnim nastupima. Mogućnosti za veću zaradu će se pojaviti kroz zanimljive predloge prijatelja. Mogli biste dobiti i neko priznanje, nagradu.

Ljubav: Pružaćete malo i igrati se sa strpljenjem vašeg partnera. Pokušaćete da svoje intimne želje ostvarite preko noći, što će se ispostaviti kao bačena energija. Ako obuzdate brzopletost, videćete da je polako najbrži put do cilja.

Zdravlje: Nalazite se u stresnom periodu koji iscrpljuje vaše energetske rezerve. Moraćete da budete na raspolaganju mnogim ljudima, a i domaćinstvo će se previše oslanjati na vas, pa će ostati premalo vremena za odmor kako treba.

Strelac

Posao: Putovanja i poslovi vezani za drugu sredinu su veoma pozitivni. Ako se suočavate sa većim fizičkim ili mentalnim naporima i zahtevnijim poslovnim radnjama, uradite ih sada. Imaćete snage za sve.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, zajednički izlasci, dinamika i druženje u širem krugu prijatelja biće sastavni deo narednih dana. Primetna je i doza poštovanja: pričaćete o svemu i svačemu, ali i pitati za mišljenje. Samci bi se mogli zaljubiti.

Zdravlje: Dobro aspektovan Mars daje vam mnogo pozitivne energije, a Venera će se pobrinuti da uvek budete dobro raspoloženi. Vaše zdravlje ne ugrožavaju poremećaji, ali morate biti oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Odlični ste u radnim zadacima koji zahtevaju spretnost u pismenoj i usmenoj komunikaciji i radu sa ljudima. Postoji određena podrška kolega, šefova, partnera, publike ako se bavite javnim poslom.

Ljubav: Moći ćete da uspostavite kontakt sa osobom koja vam se sviđa, a Jarčevi u vezama ponovo će osetiti zanos i ljubav. Iznenadna ljubav, fatalan susret sa perspektivom da prerastu u ozbiljnu vezu mogao bi se desiti samcima.

Zdravlje: Povećana fizička aktivnost će se pokazati kao idealan način za održavanje dobre linije. Imaćete odličnu koncentraciju, pa ćete dobro pamtiti, a vaš vedar duh učiniće vas omiljenim u društvu.

Vodolija

Posao: Mars, koji je u vašem znaku, daje vam mnogo podsticajne energije, pa ste borbeni, aktivni i preduzimljivi u poslu. Sa takvim kvalitetima, uspeh je lak za vas. Ono što je važno reći jeste da će se i vaša finansijska situacija poboljšati.

Ljubav: Sposobni ste za velike odluke, poneseni vizijom srećne budućnosti. Zato će se neko od vas možda odlučiti za brak, novu ljubav i potomstvo ili će partnera uključiti u zajedničke poslovne projekte. Privući ćete pažnju, bićete voljeni i popularni.

Zdravlje: Odlično je vreme za sve vrste estetskih zahvata. Nova frizura će istaći sve vaše prednosti i zaradiće vam mnogo komplimenata. U odličnoj ste formi, ali nećete moći da izbegnete povremene promene raspoloženja.

Ribe

Posao: Poslovne obaveze se povećavaju i nameću teži ritam, a podršku šefa nećete imati. Ovo ne bi trebalo da vas odvrati od planiranog puta – koristite više diplomatskog takta i šarma koji nesumnjivo imate.

Ljubav: Vaša veza je u nestabilnom periodu, ali sve što se sada dešava donosi poboljšanje koje ćete primetiti tek kasnije. Nemojte ignorisati pokušaj partnera da razgovara sa vama i pretvarajte se da nema problema. Izbegavajte ljubavni trougao.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku je odgovorno za vašu vitalnost i izdržljivost. Ali zbog nepovoljnog Marsa, morate paziti da se previše ne iscrpite. Imajte umerenost u svemu, bilo da je u pitanju hrana, poroci ili noćni život, piše 24sata.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram