Stiže mlad Mesec u Ribama, donosi karmičku osvetu

Foto: Credit line: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Vreme je da uzmete stvar u svoje ruke.

Mladi Mesec u znaku Riba dogodiće se 20. februara 2023. i nateraće nas da razmislimo gde treba da stvorimo ravnotežu u životu, a pored toga izneće na površinu probleme koji nas prate već neko vreme.

Tokom sezone Riba, koja dolazi s mladim Mesecom, pokušaćemo da se oslobodimo mentalnog brbljanja, da se oslobodimo planova i strukture i umesto toga dopustimo sebi da lebdimo, vođeni svojom intuicijom i energijama sveta oko nas.

Prelazak u ovo stanje može biti moćan i može nas naučiti magiji koja se događa kada se istinski predamo. Postoji mir koji proizlazi iz aktiviranja ovog stanja postojanja.

Ali postoje i druge sile koje su u igri na kosmičkom nebu pod ovim mladim Mesecom, koje nas takođe podstiču da se uzemljimo, da stvorimo strukturu i da zapravo preduzmemo nešto što želimo postići. Ako se osećamo zaglavljenim, ova nam energija govori da se pokrenemo, donesemo odluku i pomaknemo se s mesta gde stojimo.

Ova dva stanja predstavljaju yin i yang, muško i žensko, a pronalaženje ravnoteže između ta dva stanja ono je što od nas ovaj mladi Mesec traži.

Pod ovim mladim Mesecom u Ribama vođeni smo da pronađemo ravnotežu između zadržavanja i prepuštanja.

Iako se pod ovom energijom možemo boriti između ova dva stanja, Ribe nam pokazuju da ćemo na kraju dana, bez obzira na put, uvek sleteti tamo gde treba. Zapamtite, nema pogrešnih staza, svi nas smerovi na kraju vode tamo gde treba da budemo.

Ovaj mladi Mesec u znaku Riba pada na prvi stepen, koji označava nove početke. Čini se da bi pronalaženje te ravnoteže moglo otvoriti neka nova vrata ili nam možda otvoriti put.

Ribe su poslednji znak Zodijaka, tako da se možemo zateći kako razmišljamo o poslednjih 12 meseci i razmišljamo o tome gde želimo dalje. Možemo osetiti želju da ostavimo prošlost u prošlosti i da razmislimo o načinima na koje možemo ići napred.

Vreme mladog Meseca uvek je podrška kada je u pitanju pronalaženje načina za napredovanje i donošenje novih inspiracija u vaš život.

Ako se osećate pozvanim, postavite neke namere pod ovim mladim Mesecom o tome čime biste želeli ispuniti svoj život i kako možete stvoriti neke nove navike koje su više usklađene s onim gde želite da budete.

Saturn ima vrlo jak uticaj pod ovim mladim Mesecom. Saturn se priprema preći u Ribe u nadolazećim nedeljama, tako da bi nam ovaj mladi Mesec takođe mogao dati ukus onoga što dolazi.

Saturn predstavlja naše lekcije i izazove. Nastoji doneti ograničenja i koči nas u nekom području našeg života kako bismo mogli naučiti šta smo spremni da tolerišemo, a šta nismo.

Saturn naglašava gde treba preuzeti odgovornost za svoje živote i čemu se iskreno želimo posvetiti.

Pripazite na ove teme pod mladim Mesecom u Ribama. Gde se osećate malo sputano ili ugušeno? Gde se osećate malo zbijeno ili teško? Ovo može biti trag o tome šta će Saturn u Ribama pokrenuti i izvući iz vas.

Saturn je gospodar karme pa gde god imamo karmičke lekcije koje moramo raspakovati i kroz koje prolazimo, on će biti naš vodič.

Mladi Mesec u znaku Riba mogao bi biti okidač gde treba da stvorimo ravnotežu u našim životima, prenosi atma.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram