Danas je fatalno pomračenje Sunca, posledice će trajati dve godine

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Četiri horoskopska znaka će biti najviše pogođena pomračenjem Sunca.

Prvo pomračenje Sunca u ovoj godini čeka nas 20. aprila u znaku Ovna – i ovo je prvo pomračenje u ovom znaku, koje otvara pomračenje na osi odnosa Ovna i Vage u sledeće dve godine. Vladar pomračenja Mars biće u Raku, što znači da bi ovaj događaj mogao biti povezan s novim ciklusom u porodičnim odnosima, po pitanju nekretnina i odnosa sa ženama. U vazduhu će se osećati poprilična emotivna napetost, kao da su u vaš život ušle kardinalne promene od kojih se cela vaša sudbina trese.

Učinak pomračenja trajaće još 3 meseca, ali upravo 20. aprila možete doći do nekog važnog otkrića ili želje.

Važno je razumeti da je znak Ovan uvek odgovoran za neku vrstu hrabrog i odvažnog iskoraka povezanog sa sebičnim stavom prema izgradnji vlastitog života. Ova konstelacija simbolizuje preduzetnike, vojnike, hrabre i preduzimljive ljude. S aspekta događaja, Ovan predstavlja nekakvu ideju, impuls da se nešto pokrene, što znači da se u svakom čoveku može javiti hrabra misao za ostvarenje neke misli, a astrolozi otkrivaju koji horoskopski znakovi će moći intenzivnije od drugih da osete predstojeći astronomski i astrološki događaj.

Ovan

Ovo pomračenje Sunca aktivira vašu prvu kuću života i podstiče vas da postanete malo jasniji o svom ličnom identitetu.

Ko ste vi i koja je vaša misija? S pomarčenjem u ravni s Jupiterom, planetom sreće i obilja, bićete inspirisani da se autentično izrazite i možda ćete čak biti inspirirani da napravite neke smele skokove u svojim planovima.

Sada je takođe vreme da zauzmete drugačiji, osnažujući pristup svom ljubavnom životu.

Samo imajte na umu da će ovaj period zahtevati da očistite ono što vam više ne služi i da budete otvoreni za transformaciju kako biste unapredili svoje vizije.

Rak

Pomračenje Sunca pada u vašu 10. kuću karijere, posla i očinstva pa se pripremite za moguće promene u svom profesionalnom životu. Možda ćete se osećati prinuđenim da preuzmete veću odgovornost ili određenu lidersku ulogu u danima koji su prethodili ovom događaju.

Možda ćete dobiti poseban tretman od strane autoriteta. Možda ćete otkriti nešto važno u vezi s članovima porodice. Mogućnosti su brojne.

Sada je vreme da napravite određene promene u svom životu i radite ono što radite s više samopouzdanja.

Jeste li dobili premalo potvrde od svog oca i stoga vam nedostaje samopouzdanja? Vreme je da sebi date ono što vam je toliko nedostajalo u detinjstvu.

Vaga

S pomračenjem Sunca u vašoj sedmoj kući partnerstva, očigledno ste na ivici uzbudljivog novog poglavlja u vašem partnerstvu. Međutim, sedma kuća se ne odnosi samo na romantične veze.

Ako ovo nije vreme da poboljšate svoj partnerski odnos, takođe možete ojačati svoje odnose s drugima. Možda razmišljate i o tome kako najbolje uravnotežiti svoje lične ciljeve i osećaj za sebe, a da i dalje možete da budete tu za svog partnera.

Sledeće pomarčenje u ovoj seriji biće u vašem znaku 14. oktobra, što sugeriše da će se lični i partnerski rast koji ste doživeli nastaviti da se oblikuje u narednim nedeljama i mesecima sve do jeseni.

Jarac

Jarci, pomračenje Sunca pada u vašu četvrtu kuću majčinstva i doma, naglašavajući vaše emocionalno blagostanje, vaše korene i vaš unutrašnji život.

Ovo pomračenje vam daje priliku da se brinete o sebi na nov način, što može biti rezultat zaceljivanja vlastitih rana koje ste ranije odlagali, ali ste sada spremni.

S ulaskom Plutona u vašu kuću prihoda 23. marta, unutrašnje promene koje ste voljni da izvedete mogu dovesti do zadovoljavajućih transformacija i pomeranja povezanih s dugoročnim finansijskim ciljevima, piše atma.hr.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram