Čuvena ruska astrološkinja: Za koga će period od 19. do 21. aprila biti kritičan

horoskop
Foto: IXOLA / Backgrid USA / Profimedia

Šta nam prognoziraju zvezde?

Krajem aprila Merkur je u retrogradnom kretanju. Ruska astrološkinja Tamara Globa upozorava sve znakove horoskopa da tokom tog perioda budu pažljivi jer će treća dekada aprila uticati na situaciju sa novcem, ali i budućnost u celini.

Pored retrogradnog Merkura, Tamara kaže i da će se još nešto važno dogoditi ovog meseca.

„U aprilu nas očekuje poseban događaj – pomračenje Sunca, i to 20. aprila. Veoma važne stvari će se desiti u periodu oko ovog pomračenja“, upozorila je Globa.

Pomračenje Sunca se poklapa sa retrogradnim Merkurom, a kako se ta dva događaja retko dešavaju u isto vreme i mogu se opisati kao eksplozivni astro miks, očekivano je da svi znakovi osete posledice.

Poseban udarac će biti primetan na polju novca, a mnogi će doneti važne odluke vezano za budućnost, prenosi Luftika.

Globa upozorava znakove Zodijaka i da se ne fokusiraju samo na datum pomračenja (20. april), već i na dane pre i posle, a koji će imati najveći uticaj na sve horoskopske znake.

„Najvažnija će biti poslednja dekada, događaji koji će se odigrati oko pomračenja, od 19. do 21. Ovo je period najvećeg uticaja pomračenja, a takođe i poslednjih pet dana aprila. To je vreme kada treba da budete veoma oprezni na putu, posebno taktični kad je ljubavni život u pitanju, a mudri pri donošenju odluka vezano za finansije.“

Bitno je da se napomene da ovaj važan aspekt neće doneti samo loše, naprotiv – neki znakovi će imati sreće baš u ovom periodu. Astrološkinja je otkrila ko će to napuniti novčanik tokom ove faze…

„Na skoro svim poljima sreća će biti na strani Devica. Doći će im novac i ljubav, a na poslu će sve ispasti kako oni žele. Većim delom će za to biti zaslužni neki novi ljudi u njihovom životu, oni koje su tek upoznali“, kaže Tamara Globa.

Sreća će se, takođe, osmehnuti i Rakovima. April je veoma povoljan mesec za novac, moći će da ostvare sve što već duže planiraju i priželjkuju. I ljubavna situacija je veoma povoljna.

Partner im pruža bezuslovnu podršku, Rakovi će se osećati voljeno. Ali Globa upozorava pripadnike ovog znaka da se čuvaju zlonamernih koji će pokušati da im pokvare sreću.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram