Ko su najbolji i najgori muževi po horoskopu

Hajdi Klum
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šta tačno čini savršenog partnera?

Bilo da u glavi imamo neku svoju viziju savršenstva, bilo da se oslanjamo na sve što smo ikada pročitali u časopisima, jedno je sigurno – kada je ova tema u pitanju, puni smo predrasuda. Pa ipak, uprkos njima, činjenica je da mi žene žudimo za sigurnošću. Iako smo itekako sposobne živeti samostalno, ne zaviseći od bilo čijih primanja osim naših sopstvenih, nekako nam je srcu drago kada znamo da ćemo biti dobro i da imamo nekoga ko je tu za nas. Želimo nekoga na koga možemo računati i nekoga ko će nam u svemu biti apsolutna potpora i oslonac i većina tih želja stvara se u nama još dok smo deca, bilo da naše želje dolaze od naših roditelja, baka i deka ili društva uopšteno. Evo i kako nam na putu do pronalaska onoga šta želimo može pomoći astrologija. Ovo su sve horoskopske opcije to jest svi horoskopski muževi, poređani od najboljih do najgorih, piše miss7.24sata.hr.

Bik

Pripadnici ovog znaka su čvrsti i verni. Ovi muškarci ne žele da varaju, oni vole svoju stabilnost i retko će kada poželeti da zaljuljaju brod. Žene koje su u braku s muškarcem Bikom mogu se smatrati srećnicama jer će ih on poštovati do kraja života. S njim je lako razgovarati i on ne želi ništa više nego živeti svoj život kao odan partner ženi koju voli.

Strelac

Muškarac Strelac je izuzetno romantičan i daće sve od sebe da usreći ženu koju voli. On je odan i drag partner, iako ponekad može biti pomalo ljubomoran. Voleti i ceniti ovog čoveka znači imati kraj sebe osobu velikog srca i duše, a i teško da se može pronaći neko ko će nam toliko davati do znanja da mu se sviđamo kao što to rade Strelci.

Ribe

Muškarci Ribe vrlo ozbiljno shvataju svoju ulogu partnera i posvećeni su ideji da moraju finansijski da osiguraju porodicu, ali i isto tako da budu romantični partneri. Oni će ženi koju vole doneti cveće, skuvati večeru i pružiti orgazam života, a uprkos tome što su ponekad preterano osetljivi, bar znamo da će uvek dati sve od sebe da nas usreće.

Jarac

Muškarci Jarčevi stvoreni su da se brinu o nama, kako finansijski, tako i romantično i emocionalno. Svađe s muževima u ovom horoskopskom znaku najčešće se vode oko pitanja vezanih za novac, ali kao odani partneri, na samom su vrhu liste najboljih muževa. Osim toga, nikada nećemo morati da brinemo oko toga da li gleda neke druge žene jer za Jarca postoji samo jedna.

Lav

Svaka žena koja uživa u ideji da se smeje uz svog partnera do kraja života, trebalo bi da pronađe muža Lava jer niko ne voli više da se smeje od ovog muškarca. On je odličan partner s kojim se može provesti život bez puno brige, neko ko je jako odan i ko će svojoj partnerki biti apsolutna podrška. Pa ipak, neku manu mora da ima, a u Lavovom slučaju to su poprilično visoki kriterijumi koji često iziskuju puno truda.

Rak

Muževi Rakovi izvrsni su partneri, ali budite spremni na to da će on vreme najradije provoditi kod kuće. Kada bi mogao da bira, radio bi od kuće, provodio vreme kod kuće i na istom se mestu zabavljao na sve moguće načine. Kako god da se okrene, u pitanju su izuzetno dobrodušne osobe, a jedini je problemčić što ćemo se ponekad namučiti da ih izguramo kroz vrata u spoljni svet.

Blizanci

Pod uslovom da neko nekako uspe da natera Blizanca da se obaveže, imaće posvećenog ljubavnika za sva vremena. Muževi Blizanci su čuda prirode, sve dok se lepo odnosimo prema njima. Skloni su biti preterano osetljivi i malo džangrizavi kada imaju osećaj da ih ne poštuju dovoljno, a iako neće fizički otići, mogli bi zato lutati mentalno. Ipak,  sve dok smo prema njima dobri, isto možemo očekivati i zauzvrat.

Škorpija

Svako ko je u braku s muškarcem Škorpijom potvrdiće kako su oni u stanju da igraju na loptu toplo i hladno. Verovatno ste naseli na njegov dobar izgled i zavodljiva obećanja – i on će ispuniti ta obećanja, iako vas može držati na oprezu kada se radi o tome da se osećate apsolutno sigurno s njim kao svojim vernim partnerom.

Ovan

Ovnovi rado brinu o svojim ženama i vole da pružaju finansijsku sigurnost, ali ono što je problem je što teško ostaju verni. Oni jednostavno nisu za monogamiju, i iako se trude, i to ozbiljno trude, često su prvi u braku koji varaju. Naravno, svačija prva linija odbrane ili prevencije bi bila razgovor o ovoj temi jer su srećom uvek otvoreni za pregovore, ali ne treba da se nadate da ćete baš vi uspeti da ih zauzdate i pripitomite.

Devica

Muškarac Devica uvek ima najbolje namere da ispuni sve snove žene koju voli, ali hoće li zaista i uspeti u tome je sasvim druga stvar. Iako ovaj muškarac želi da bude najbolji, on isto očekuje i od svoje partnerke, a problem je što često ni sam ne zna šta bi tačno ispunilo njegova očekivanja. Njegovi bi zahtevi mogli biti sumanuti i nerealni i lako postati ono što će ga udaljiti od svih.

Vodolija

Teško da neko ima časnije i iskrenije namere od pripadnika ovog znaka, kako po pitanju života uošteno, tako i kada je u pitanju brak, ali problem je što su ovi muškarci često sanjari i što su ponekad stvari koje su im na umu jednostavno nerealne. Jednom kada se ožene, oni imaju vrlo jaku predstavu o tome šta od tog braka žele, ali je najčešće ono što žele nemoguće ostvariti. Takođe, nisu baš otvoreni za razgovore o bilo kakvim bračnim problemima, pa se komunikacija s njima često čini kao da im sve što im se kaže na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

Vaga

Muškarci Vage su vrlo otvoreni, vrlo harizmatični i privlačni, a to znači da će i druge žene ovi muškarci privlačiti jednako kao i njihove supruge. Iako ovo nekome može da laska, loša je stvar što su muškarci Vage toliko ljubazni da će na kraju učiniti uslugu toj drugoj ženi, a možda čak i spavati s njom samo kako bi joj bilo lakše, ako ga ona to zamoli. Oni stvarno žele biti verni ljubavnici, ali su jednostavno previše fini prema svima ostalima, a to može biti veliki problem kada je u pitanju odanost.

***

Bonus video: Tretman lica korom banane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram